Volkan Demirel Logo
06TEMMUZ 2011
Hazırlıklar Sürüyor

Hazırlıklar Sürüyor

Profesyonel Futbol Takımımız, Fenerbahçe Topuk Yaylası Kamp ve Dinlenme Tesisleri’nde yaptığı günün ikinci antrenmanı ile yeni sezon hazırlıklarını sürdürdü. Antrenman sonrasında futbolcularımıza ve teknik ekibimize baklava ikram eden taraftarlarımız, Takımımıza destek verdiler.

 

Sportif Direktörümüz ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman yönetiminde saat 18.00’de başlayan ve 1 saat 30 dakika süren antrenman boyunca Kocaman’ın yardımcıları Fahrudin Ömeroviç ve İsmail Kartal, antrenör Turgay Altay, kaleci antrenörü Murat Öztürk, kondisyoner Alper Aşçı, bireysel oyuncu antrenörü Dolu Arslan ile maç analisti Arda Keskin de çalışmada hazır bulundu.

 

Koşu, ısınma ve koordinasyon çalışmasıyla başlayan antrenman, 5 grup halinde top kapma ve pas çalışması ile devam etti. Ardından 3 gruba ayrılan oyuncularımızdan; 2 grubu dar alanda pas organizasyonları çalışırken, diğer grup ise 5’e 2 top kapma ve pas çalıştı. Oyuncularımız antrenmanı dar alanda yaptıkları çift kale maçla tamamladı.


 

Kalecilerimizden Volkan Demirel, Mert Günok, Serkan Kırıntılı ve Ertuğrul Taşkıran kaleci antrenörümüz Murat Öztürk ile takımdan ayrı çalıştıktan sonra çift kale maçta dönüşümlü olarak görev aldılar.

 

Akşam antrenmanına katılan oyuncularımızdan Gökhan Gönül ise; takımla birlikte top kapma pas çalışmasına katıldıktan sonra, kondisyoner Alper Aşcı ile birlikte takımdan ayrı çalışmasını tamamladı.

 

Antrenmana; Emmanuel Emenike, Sezer Öztürk, Semih Şentürk, Emre Belözoğlu, Mamadou Niang, Mehmet Topuz ve Copa America’da görev alan Andre Santos ile Diego Lugano katılmadı.

 

Fenerbahçemiz yeni sezon hazırlıklarını 7 Temmuz Perşembe günü Fenerbahçe Topuk Yaylası Kamp ve Dinlenme Tesisleri’nde yapacağı çift antrenmanla sürdürecek. Antrenmanlar saat 10.00 ve 18.00’de başlayacak.

 

BASIN FOTOĞRAFI

BASIN FOTOĞRAFI

BASIN FOTOĞRAFI

BASIN FOTOĞRAFI


PAYLAŞ

ETİKETLER
HAZIRLIKLAR, SÜRÜYOR