Volkan Demirel Logo
21MAYIS 2006
A Milli Takım, Almanya’ya Gitti

A Milli Takım, Almanya’ya Gitti

(A) Milli Futbol Takımı, 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası Eleme Grubu maçları öncesi yapacağı kamp çalışmaları için Almanya’ya gitti.
Atatürk Havalimanı’ndan Almanya’nın Köln kentine hareket eden milli takım, hazırlık çalışmaları kapsamında 6 özel karşılaşma oynayacak.
Milliler, 24 Mayıs Çarşamba günü Genk’de Fenix Stadı’nda Belçika ve 26 Mayıs Cuma günü Almanya’nın Bochum kentindeki Ruhr Stadı’nda Gana ile yapacağı hazırlık maçlarının ardından 27 Mayıs Cumartesi günü Hamburg’a geçecek.
(A) Milli Takım, 28 Mayıs Pazar günü Millerntor Stadı’nda Estonya ile yapacağı maçın ardından, 31 Mayıs Çarşamba günü de Offenbach Berg Stadı’nda Suudi Arabistan ile karşılaşacak.
Çalışmalarına daha sonra Hollanda’da devam edecek olan Milli Takım, Amsterdam kentinde 2 Haziran Cuma günü Angola, 4 Haziran Pazar günü de Makedonya’yla yapacağı maçların ardından kampı tamamlayacak ve 5 Haziran Pazartesi günü İstanbul’a dönecek.
Teknik direktör Fatih Terim yönetimindeki (A) Milli Takım kadrosunda5  Fenerbahçeli oyuncumuz bulunuyor. Bu oyuncular Rüştü Reçber, Volkan Demirel, Servet Çetin, Tuncay Şanlı ve Can Arat.

PAYLAŞ