Volkan Demirel Logo
14KASIM 2012
Akşam Antrenmanından Notlar

Akşam Antrenmanından Notlar

Fenerbahçemiz, Spor Toto Süper Lig’in 12. haftasında, Eskişehirspor ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarını, Can Bartu Tesisleri’nde bugün akşam saatlerinde yaptığı ve basına kapalı gerçekleştirilen antrenmanla sürdürdü.

Sportif Direktör ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman yönetimindeki antrenman saat 18.00 başladı ve 1 saat 40 dakika sürdü. Koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman, 2 grup halinde yapılan 5’e 2 top kapma çalışmasıyla devam etti. Ardından yapılan pas ve şut çalışması ile dar alanda çift kale maçla antrenman tamamlandı.

Öte yandan sağ ön üst adalesindeki sakatlıktan dolayı Milli takım kadrosundan çıkarılan Kalecimiz Volkan Demirel, çalışmalarını salonda yaptığı özel antrenmanla sürdürürken, dünkü antrenmanın ikinci bölümünde sol ayak bileği burkularak antrenmanı yarıda bırakan Selçuk Şahin ile soğuk algınlığı nedeniyle antrenmanda yer almayan Serkan Kırıntılı, takımdan ayrı salonda yaptıkları özel çalışmayla antrenmanı tamamladı.

Milli Takımımızın kadrosunda yer alan Bekir İrtegün, Caner Erkin, Mert Günok, Gökhan Gönül, Hasan Ali Kaldırım ve Mehmet Topal, ülkelerinin milli takımlarında bulunan Moussa Sow, Dirk Kuyt ve Miroslav Stoch ile U20 Milli Takımımızın kadrosunda bulunan Salih Uçan ve U18 Milli Takımımızın kadrosundaki Recep Niyaz, antrenmanda yer almadı.

Fenerbahçemiz, Eskişehirspor maçı hazırlıklarına 15 Kasım Perşembe günü Can Bartu Tesisleri’nde yapacağı antrenmanla devam edecek. Saat 18.00’de başlayacak antrenman, basın mensuplarına kapalı olarak gerçekleştirilecek.

PAYLAŞ