Volkan Demirel Logo
13KASIM 2012
Eskişehirspor Maçı Hazırlıkları Başladı

Eskişehirspor Maçı Hazırlıkları Başladı

Fenerbahçemiz, Spor Toto Süper Lig’in 12. haftasında, 17 Kasım Cumartesi günü, deplasmanda Eskişehirspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına, 1 günlük iznin ardından, Can Bartu Tesisleri’nde bugün akşam saatlerinde yaptığı ve 2 ayrı bölümden oluşan antrenmanla başladı.

Sportif Direktör ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman yönetimindeki antrenman saat 18.00’de başladı ve 2 saat sürdü. Antrenmanın ilk bölümünde oyuncularımız salonda kuvvet çalışması yaptı. 50 dakika süren bu çalışmadan sonra sahaya gelen oyuncularımız, 2 grup halinde yaptıkları 5’e 2 top kapma ve pas çalışmalarının ardından, çift kale maçla antrenmanı noktaladı. Oyuncularımız Joseph Yobo, Raul Meireles ve Serkan Kırıntılı, salonda aktif dinlenmeye yönelik çalışmalarla antrenanı tamamladı.

A Milli Takımımızın kadrosunda yer alan Volkan Demirel, Bekir İrtegün, Caner Erkin, Mert Günok, Gökhan Gönül, Hasan Ali Kaldırım ve Mehmet Topal, ülkelerinin milli takımlarında bulunan Moussa Sow, Dirk Kuyt ve Miroslav Stoch ile U20 Milli Takımımızın kadrosunda bulunan Salih Uçan ve U18 Milli Takımımızın kadrosundaki Recep Niyaz, antrenmanda yer almadı.

Eskişehirspor maçı hazırlıkları, 14 Kasım Çarşamba günü Can Bartu Tesisleri’nde yapılacak antrenmanla devam edecek. Saat 18.00’de başlayacak antrenman, basın mensuplarına kapalı gerçekleştirilecek.

 

BASIN FOTOĞRAFI

BASIN FOTOĞRAFI


PAYLAŞ