Volkan Demirel Logo
14KASIM 2013
Akşam Antrenmanından Notlar

Akşam Antrenmanından Notlar

Spor Toto Süper Lig’in 12. haftasında 24 Kasım Pazar günü deplasmanda Medical Park Antalyaspor ile karşılaşacak olan Fenerbahçemiz, bu maçın hazırlıklarını bugün akşam saatlerinde Can Bartu Tesisleri’nde yaptığı günün ikinci antrenmanıyla sürdürdü.

Teknik Direktörümüz Ersun Yanal yönetiminde saat 18.00’de başlayan ve 1 saat 15 dakika süren çalışma basına kapalı gerçekleştirildi. Koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman oyuncularımızın yaptığı 5’e 2 top kapma ve pas çalışmasıyla devam etti. Ardından 3’erli takımlara ayrılan futbolcularımız, dar alanda dönüşümlü olarak gerçekleştirdikleri çift kale maçla antrenmanı tamamladılar.

Antrenmanda milli takımlarda bulunan oyuncularımız, Gökhan Gönül, Caner Erkin, Mehmet Topal, Salih Uçan, Moussa Sow, Emmanuel Emenike, Bruno Alves, Pierre Webo ve Raul Meireles yer almazken; Emre Belözoğlu, Volkan Demirel, Dirk Kuyt ve Alper Potuk ise takımdan ayrı özel program dâhilinde çalıştı.

Fenerbahçemiz Medical Park Antalyaspor maçının hazırlıklarını yarın yapacağı çift antrenmanla sürdürecek. Günün ilk antrenmanı saat 11.00’de, ikinci antrenmanı ise 18.00’de gerçekleştirilecek. Her iki antrenman da basın mensuplarına kapalı yapılacak.


PAYLAŞ