Volkan Demirel Logo
14KASIM 2013
Mp Antalyaspor Maçı Hazırlıkları Başladı

Mp Antalyaspor Maçı Hazırlıkları Başladı

Spor Toto Süper Lig’in 12. haftasında 24 Kasım Pazar günü deplasmanda Medical Park Antalyaspor ile karşılaşacak olan Fenerbahçemiz, bu maçın hazırlıklarına 3 günlük iznin ardından bugün sabah saatlerinde Can Bartu Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla başladı.

Teknik Direktörümüz Ersun Yanal yönetiminde saat 11.00’de başlayan ve 1 saat 15 dakika süren çalışma basına kapalı gerçekleştirildi. Salonda gerçekleştirilen antrenman, denge ve koordinasyon çalışmasının ardından yapılan kuvvet çalışmasıyla tamamlandı.

Antrenmanda milli takımlarda bulunan oyuncularımız, Gökhan Gönül, Caner Erkin, Mehmet Topal, Salih Uçan, Moussa Sow, Emmanuel Emenike, Bruno Alves, Pierre Webo ve Raul Meireles yer almazken; Emre Belözoğlu, Volkan Demirel, Dirk Kuyt ve Alper Potuk ise takım ayrı özel program dahilinde çalıştı.

Fenerbahçemiz Medical Park Antalyaspor maçının hazırlıklarını akşam saatlerinde Can Bartu Tesisleri’nde yapacağı günün 2. antrenmanı ile sürdürecek. Saat 18.00^de başlayacak çalışma basına kapalı gerçekleştirilecek.


PAYLAŞ