Volkan Demirel Logo
07EYLÜL 2007
Akşam İdmanından Notlar

Akşam İdmanından Notlar

Fenerbahçe, Çaykur Rizespor maçının hazırlıklarını bugün yaptığı çift kale maçla sürdürdü. Fenerbahçe Samandıra Kamp Merkezi'nde  yapılan akşam antrenmanında takımımız, ısınma ve koordinasyon çalışmalarının ardından üstteki küçük sahada çift kale maç yaptı.

Antrenmana, milli takımlarda bulunan oyuncularımızın yanı sıra tesislerdeki salonda çalışan Lugano, Appiah, Tümer, Uğur ve Deivid katılmadı. Kalecimiz Serdar takımdan ayrı koşu yaparken, Volkan Demirel, çalışmasını kaleci antrenörümüz yönetiminde takımdan ayrı sürdürdü.

Çift kale maçta sol ayak bileğini burkan Selçuk, saha içinde yapılan kontrolün ardından çalışmayı bıraktı. Ayak bileğine buz koyulan oyuncumuzun tedavisi tesislerde sürdürüldü.

Bu arada, Tümer'in, dişindeki problem nedeniyle geçtiğimiz günlerde ameliyat edildiği, ayağında da hafif bir sakatlık bulunduğu bildirildi. Tümer, salondaki çalışmasının ardından saha kenarına gelerek bir süre antrenmanı izledi.

Takımımız, Çaykur Rizespor maçının hazırlıklarını yarın sabah PAF takımıyla yapacağı maçla sürdürecek.

Fenerbahçemizin bu akşamki çalışmasını, Çorum'dan gelen Fenerbahçe futbol okulu öğrencileri de izledi.

Çalışmayı izleyen minik ve genç sporcular, antrenman sonunda futbolcularla fotoğraf çektirip, futbolculardan imza aldı.

Bu arada, Çorum'dan gelen kafile, antrenmanı izleyen Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı Murat Özaydınlı'ya leblebi ve saat kulesi biçiminde saat hediye etti.


PAYLAŞ

ETİKETLER
AKŞAM, İDMANINDAN, NOTLAR