Volkan Demirel Logo
07EYLÜL 2007
Appiah'a Kuvvet Testi

Appiah'a Kuvvet Testi

Profesyonel Futbol A Takımımız, Samandıra Kamp Merkezi'nde yaptığı antrenmanla, Turkcell Süper Lig'in 5. haftasında Çaykur Rizespor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Antrenmanda Appiah'a da kuvvet testi uygulandı.
Yardımcı antrenörlerimizden Sant'anna yönetimindeki sabah antrenmanında, pas çalışmasının ardından, çift kale maçta pas ve hücum organizasyonları üzerinde duruldu. Antrenman şut çalışmasıyla sona erdi. Milli takımlarda bulunan Deniz, Aurelio, Kazım, İlhan ve Brezilya Milli Takımı'na giden Edu ile sakatlıkları nedeniyle tesislerdeki salonda çalışıp tedavi olan Tümer, Uğur, Deivid, kaleciler Volkan Demirel ve Serdar antrenmanda yer almadı.
Ameliyatının ardından uzun süredir takımdan ayrı çalışıp tedavi gören Appiah, bu sabahki antrenmanda denendi. Takımla birlikte koşuya katılan ve pas çalışmasında yer alan Appiah'a, Sant'anna daha sonra kuvvet çalışmaları yaptırdı. Ganalı oyuncumuzun durumuyla ilgili Sant'anna, doktor Piyer Arzuman ve fizyoterapist Schulten saha içinde bir görüşme yaptı. Takımımız, çalışmalarına bu akşam saat 18.00'de yapacağı antrenmanla devam edecek. Takımımız ayrıca, Çaykur Rizespor maçının hazırlıkları kapsamında, yarın saat 10.00'da PAF takımıyla Samandıra'da bir maç yapacak.


PAYLAŞ

ETİKETLER
APPİAH'A, KUVVET, TESTİ