Volkan Demirel Logo
05TEMMUZ 2011
“Alnımızın Akıyla Şampiyon Olduk”

“Alnımızın Akıyla Şampiyon Olduk”

Sportif Direktör ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman, "18 maçın 17’sini alarak alnımızın akıyla şampiyon olduk. Bizim başımız dik anlımız ak, şampiyonluğu hak ederek kazandık" dedi.

 

Profesyonel Futbol Takımımız yeni sezon hazırlıklarının ikinci bölümünü gerçekleştirmek amacıyla, Düzce’nin Kaynaşlı ilçesindeki Fenerbahçe Topuk Yaylası Kamp ve Dinlenme Tesisleri’ne gitti. 

 

Antrenman öncesinde basın mensupları ile kısa bir süre sohbet eden Sportif Direktör ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman, "Burada suçlanan takım 18’de 17 yaparak şampiyon oldu. Kazandığımız maçlar da herkesin aklında. Buca maçında Musa’nın adı geçiyor. Musa 1 gol 1 asistle oynadı. Buca maçında uzun zamandır oynamayan Güiza bile gol attı. Bunu kim beklerdi. Eskişehirspor maçına gelince Batuhan’ın direkten dönen kafa vuruşunu ne çabuk unuttular. O gol olsaydı ne olacaktı. Sivas maçında Mehmet Yıldız son 10 dakikada oynadı, golün asistini yaptı. 18 maçın 17’sini alarak alnımızın akıyla şampiyon olduk.Bizim başımız dik anlımız ak, şampiyonluğu hak ederek kazandık. Türk futbolu bir bataklık haline geldiyse bataklığı kurutmak için bir takım seçilemez.  Eğer gerçek bir temizlik yapılacaksa  1958 yılına kadar gidilmesi lazım" diye konuştu.

 

Öte yandan antrenman öncesinde sahada oyuncularıyla toplantı yapan Aykut Kocaman, basın mensuplarına aktardığı sözleri bir kez de futbolculara aktardı ve ardından çalışma programı hakkında oyuncuları bilgilendirdi.

 

"Başarımızı kimse göz ardı ededemez"

 

Bu esnada Profesyonel Futbol Takımımızın kaptanı Alex de Souza’da söz alarak, "Bu emeklerimizi başarılarımızı kimse göz ardı edemez. Hocamıza katılıyorum, alnımızın teriyle şampiyon olduk" dedi.

 

Fenerbahçe Topuk Yaylası Kamp ve Dinlenme Tesisleri’ndeki ilk antrenman

 

Konuşmaların ardından Fenerbahçemiz yeni sezon hazırlıklarının ikinci bölümünün ilk antrenmanını, akşam saatlerinde Fenerbahçe Topuk Yaylası Kamp ve Dinlenme Tesisleri’nde gerçekleştirtirdi.

 

Sportif Direktörümüz ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman yönetiminde saat 19.00’da başlayan ve 1 saat 30 dakika süren antrenman boyunca Kocaman’ın yardımcıları Fahrudin Ömeroviç ve İsmail Kartal, antrenör Turgay Altay, kaleci antrenörü Murat Öztürk, kondisyoner Alper Aşçı ile maç analisti Arda Keskin de çalışmada hazır bulundu.

 

Koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenmanda 2 gruba ayrılan oyuncularımız, top kapma ve pas çalışmasının ardından yine  2 grup halinde pas organizasyonları çalıştılar. Oyuncularımız dar alanda yapılan çift kale maçın ardından antrenmanı soğutma çalışması ile tamamladılar.

 

Kalecilerimizden Mert Günok, Serkan Kırıntılı ve Ertuğrul Taşkıran kaleci antrenörümüz Murat Öztürk ile takımdan ayrı yaptıkları çalışmaların ardından çift kale maçta dönüşümlü olarak görev aldılar.

 

Oyuncularımızdan Selçuk Şahin, Issiar Dia ve Daniel Güiza yardımcı antrenör İsmail Kartal, antrenör Turgay Altay ve kondisyoner Alper Aşçı eşliğinde kendilerine hazırlanan özel program kapsamında takımdan ayrı çalıştılar.

 

Antrenmana Emmanuel Emenike, Sezer Öztürk, işleri nedeniyle izin alan Semih Şentürk ve Recep Niyaz ile annesi rahatsızlanan Caner Erkin, eniştesi rahatsızlanan Mehmet Topuz ve Copa America’da görev alan Andre Santos ile Diego Lugano katılmadı.

 

Öte yandan izinlerini yarıda bırakıp sabah saatlerinde sağlık kontrolünden geçen Milli oyuncularımızdan  Emre Belözoğlu, Gökhan Gönül, Volkan Demirel ile Mamadou Niang’ın daha sonra antrenmanlara katılacağı bildirildi.

 

Fenerbahçemiz yeni sezon hazırlıklarını Fenerbahçe Topuk Yaylası Kamp ve Dinlenme Tesisleri’nde yapacağı çift antrenmanla sürdürecek. Antrenmanlar saat 10.00 ve 18.00’de başlayacak.

 


PAYLAŞ