Volkan Demirel Logo
07ARALIK 2010
Ankaragücü Maçının Hazırlıkları Başladı

Ankaragücü Maçının Hazırlıkları Başladı

Fenerbahçemiz,  Spor Toto Süper Lig’in 16. haftasında, 12 Aralık Pazar günü deplasmanda Ankaragücü ile oynayacağı maçın hazırlıklarına akşam saatlerinde Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla başladı. 

Sportif Direktörümüz ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman yönetiminde saat 18.00’de başlayan ve 1 saat 30 dakika süren basına açık antrenman boyunca Kocaman’ın yardımcıları Fahrudin Ömeroviç ve İsmail Kartal, kaleci antrenörü Murat Öztürk, antrenör Turgay Altay, kondisyoner Alper Aşçı ile maç analisti Arda Keskin de çalışmada hazır bulundu.

Koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman oyuncularımızın pas çalışmalarıyla devam etti. Oyuncularımız antrenmanı dar alanda yaptıkları çift kale  maçla tamamladılar.  

Almanya’da tedavi süreci devam eden Özer Hurmacı, anneannesi vefat eden Volkan Demirel, sol ayak baş parmağında tırnak problemi olan Gökhan Ünal, sol kasığında ödem oluşan Mehmet Topuz, izin alarak Fransa’ya giden Kazım Kazım antrenmana katılmadı. Gökhan Gönül Andre Santos ile girdiği ikili mücadelede hafif sakatlık yaşadı. Antrenmanı tedbir amacıyla yarıda bırakan Gökhan Gönül’ün tedavisine tesislerde başlanıldı. Daniel Güiza ise antrenmanı düz koşu ile tamamladı. 

Takımımız, 8 Aralık Çarşamba günü Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde yapacağı antrenmanla Ankaragücü maçının hazırlıklarına devam edecek. Saat 16.00’da başlayacak antrenman, basın mensuplarına açık tutulacak.


PAYLAŞ