Volkan Demirel Logo
06AĞUSTOS 2011
Antrenmandan Notlar

Antrenmandan Notlar

Fenerbahçemiz yeni sezon hazırlıklarını sabah saatlerinde Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde yaptığı günün ilk antrenmanı ile sürdürdü. 
 

Sportif Direktör ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman yönetiminde saat 10.00’da başlayan ve 1 saat 50 dakika süren antrenman boyunca Kocaman’ın yardımcıları Fahrudin Ömeroviç ve İsmail Kartal, antrenör Turgay Altay, kaleci antrenörü Murat Öztürk, kondisyoner Alper Aşçı, bireysel oyuncu antrenörü Dolu Arslan ile maç analisti Arda Keskin çalışmada hazır bulundu. 

 

Antrenman salonda yapılan kuvvet çalışması ile başladı. Salonda yapılan ve 50 dakika süren kuvvet çalışmasının ardından sahaya geçen oyuncularımız 2 gruba ayrıldı.Top kapma ve pas çalışmasının ardından oyuncularımız antrenmanı dar alanda yaptıkları çift kale maçla tamamladı.

 

Öte yandan dün akşam geç saatlerde İstanbul’a dönen Daniel Güiza da antrenmanda yer aldı. 

 

A Milli Takımımızın Estonya ile yapacağı özel maçın aday kadrosuna çağrılan Volkan Demirel, Mert Günok, Gökhan Gönül, Serdar Kesimal, Emre Belözoğlu, Selçuk Şahin ve Semih Şentürk, izinli olan Mamadou Niang, mide ağrısı bulunan Orhan Şam ile izinleri devam eden Diego Lugano ve Andre Santos ile mazeret bildirmeyen Issiar Dia antrenmana katılmadı.

 

Fenerbahçemiz yeni sezon hazırlıklarına akşam saatlerinde Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde yapacağı günün ikinci antrenmanı ile devam edecek. Saat 18.00’de başlayacak antrenman basın mensuplarına kapalı gerçekleştirilecek.


PAYLAŞ

ETİKETLER
ANTRENMANDAN, NOTLAR