Volkan Demirel Logo
06AĞUSTOS 2011
Fenerbahçemiz Günü Çift Antrenmanla Tamamladı

Fenerbahçemiz Günü Çift Antrenmanla Tamamladı

Fenerbahçemiz yeni sezon hazırlıklarına akşam saatlerinde Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde yaptığı günün ikinci antrenmanı ile devam etti.
 

Sportif Direktör ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman yönetiminde saat 18.00’de başlayan ve 1 saat 30 dakika süren antrenman boyunca Kocaman’ın yardımcıları Fahrudin Ömeroviç ve İsmail Kartal, antrenör Turgay Altay, kaleci antrenörü Murat Öztürk, kondisyoner Alper Aşçı, bireysel oyuncu antrenörü Dolu Arslan ile maç analisti Arda Keskin çalışmada hazır bulundu. 

 

Antrenman koşu ve ısınma hareketleriyle başladı. Ardından 3 gruba ayrılan oyuncularımız top kapma ve pas çalışmasının ardından dar alanda pas organizasyonları çalıştı. Oyuncularımız günün ikinci antrenmanını dar alanda yaptıkları çift kale maçla tamamladı.

 

Sabah saatlerinde yapılan antrenmana mide rahatsızlığı nedeniyle katılamayan Orhan Şam, akşam saatlerinde yapılan antrenmanda takımdaki yerini aldı.

 

Öte yandan günün ilk antrenmanında yer alan Miroslav Stoch Milli takım kampına katılmak için ülkesine giderken, uçağını kaçıran Issiar Dia antrenmanda yer almadı.

 

Ayrıca A Milli Takımımızın Estonya ile yapacağı özel maçın aday kadrosuna çağrılan Volkan Demirel, Mert Günok, Gökhan Gönül, Serdar Kesimal, Emre Belözoğlu, Selçuk Şahin ve Semih Şentürk ile izinli olan Mamadou Niang ve Amerika Kupası maçları sonrası izinleri devam eden Diego Lugano ile Andre Santos antrenmana katılmadı.

 

Fenerbahçemiz yeni sezon hazırlıklarını 7 Ağustos Pazar günü  akşam saatlerinde Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde  yapacağı antrenmanla sürdürecek. Saat 18.00’de başlayacak antrenman basın mensuplarına kapalı gerçekleştirilecek.

PAYLAŞ