Volkan Demirel Logo
12KASIM 2011
Antrenmandan Notlar

Antrenmandan Notlar

Fenerbahçemiz, Spor Toto Süper Lig’in 11. haftasında, kendi evinde Eskişehirspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına, sabah saatlerinde Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla devam etti.

 

Sportif Direktör ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman yönetiminde saat 11.00’de başlayan ve 1 saat 20 dakika süren antrenman boyunca, Kocaman’ın yardımcıları Fahrudin Ömeroviç ve İsmail Kartal, antrenör Turgay Altay, kaleci antrenörü Murat Öztürk, kondisyoner Alper Aşçı ile maç analisti Arda Keskin de çalışmada hazır bulundu.

 

Koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenmanda, 3 grup halinde ayak tenisi çalışması yapan oyuncularımız ardından ise 2 grup halinde 5’e 2 top kapma ve pas çalışması yaptı. Antrenman hafif tempolu koşu ile tamamlandı. Sol ayak bileğinde ağrıları bulunan Uğur Boral antrenmanın son bölümüne tedbir amaçlı katılmadı.

 

Cristian Baroni ile Reto Ziegler, bireysel oyuncu antrenörü Dolu Arslan ile yaptıkları çalışmalarla antrenmanı tamamlarken,  Issiar Dia ile Serkan Kırıntılı’nın ise tedavisine devam edildi.

 

Semih Şentürk ile Serdar Kesimal tedbir amaçlı antrenmana katılmazken, Milli takımlarda bulunan oyuncularımız Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Selçuk Şahin, Emre Belözoğlu, Caner Erkin, Joseph Yobo, Henri Bienvenu ve Mert Günok da idmanda yer almayan diğer isimler oldu.

 

Takımımız Pazar günü izinli

13 Kasım Pazar gününü izinli geçirecek Profesyonel Futbol Takımımız, Eskişehirspor maçı hazırlıklarına 14 Kasım Pazartesi günü Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde yapacağı antrenmanla sürdürecek. Saat 11.00’de başlayacak antrenman basına açık gerçekleştirilecek.

 

BASIN FOTOĞRAFI

BASIN FOTOĞRAFI

BASIN FOTOĞRAFI

BASIN FOTOĞRAFI

BASIN FOTOĞRAFI


PAYLAŞ

ETİKETLER
ANTRENMANDAN, NOTLAR