Volkan Demirel Logo
14KASIM 2011
Eskişehirspor Maçı Hazırlıkları Sürüyor

Eskişehirspor Maçı Hazırlıkları Sürüyor

Fenerbahçemiz, Spor Toto Süper Lig’in 11. haftasında, kendi evinde Eskişehirspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına, bir günlük iznin ardından sabah saatlerinde Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla devam etti.
 
 
Sportif Direktör ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman yönetiminde saat 11.00’de başlayan ve 1 saat 25 dakika süren antrenman boyunca, Kocaman’ın yardımcıları Fahrudin Ömeroviç ve İsmail Kartal, antrenör Turgay Altay, kaleci antrenörü Murat Öztürk, kondisyoner Alper Aşçı ile maç analisti Arda Keskin de çalışmada hazır bulundu.
 
 
Koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman koordinasyon ve pas organizasyonları ile devam etti. Takımımız çalışmalarını dar alanda yaptığı çift kale maç ile tamamladı. 
Öte yandan bir süredir tedavileri devam eden Semih Şentürk, Cristian Baroni, Serdar Kesimal ile A Milli Takım’dan dönen Emre Belözoğlu antrenmana katıldı. Reto Ziegler, bireysel oyuncu antrenörü Dolu Arslan ile yaptıkları çalışmalarla antrenmanı tamamlarken, Issiar Dia’nın da tedavisine devam edildi. Tedavisine devam edilen Serkan Kırıntılı ise kontrol amacıyla Münih’e gitti.
 
 
Milli takımlarda bulunan oyuncularımız Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Selçuk Şahin, Caner Erkin, Joseph Yobo, Henri Bienvenu, Mert Günok ile A2 takımımızın maç kadrosunda bulunan Gökay Iravul ve Hasan Erbey de antrenmanda yer almadı.
 
 
Takımımız 15 Kasım 2011 Salı günü çift antrenmanla hazırlıklarına devam edecek. Sabah saat 10.30’da yapılacak antrenman basına kapalı, saat 18.00’de gerçekleştirilecek çalışma ise basın mensuplarına açık olarak gerçekleştirilecek.
 
BASIN FOTOĞRAFI
BASIN FOTOĞRAFI
BASIN FOTOĞRAFI
BASIN FOTOĞRAFI

PAYLAŞ