Volkan Demirel Logo
15AĞUSTOS 2013
Antrenmandan Notlar

Antrenmandan Notlar

Fenerbahçemiz, ligin ilk haftasında deplasmanda Torku Konyaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına, bugün öğle saatlerinde Can Bartu Tesisleri’nde yaptığı ve basına kapalı gerçekleştirilen antrenmanla devam etti.

Teknik Direktörümüz Ersun Yanal yönetimindeki antrenman saat 11.00’de başladı ve oyuncularımız 1 saat süreyle sahada aerobik dayanıklılık koşusu yaptı.

A Milli Takımımızın Gana ile oynadığı hazırlık maçının kadrosunda yer alan oyuncularımız Alper Potuk, Bekir İrtegün, Volkan Demirel, Caner Erkin, Emre Belözoğlu, Hasan Ali Kaldırım ve Mehmet Topal ile U21 Milli Takımımıza giden Salih Uçan bugünkü antrenmanda yer aldı. U19 Milli Takımımızda bulunan Recep Niyaz’ın yanı sıra, ülkelerinin Milli takımlarında yer alan Moussa Sow, Michal Kadlec, Pierre Webo ve Bruno Alves ise antrenmanda yer almadı. Bu oyuncularımızın, bugün öğleden sonra takıma katılacağı bildirildi.

Raul Meireles özel program dahilinde yaptığı çalışmalarla antrenmanı tamamladı. Hollanda Milli Takımı’nın kampında aldığı darbe nedeniyle sakatlanan Dirk Kuyt’ın tedavisine devam edildi.

Takımımız Torku Konyaspor maçının hazırlıklarını, 16 Ağustos Cuma günü Can Bartu Tesisleri’nde yapacağı ve saat 11.00’de başlayacak antrenmanla tamamlayacak. Basına kapalı gerçekleştirilecek bu antrenmanın ardından Fenerbahçemiz, öğleden sonra Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan kalkacak özel bir uçakla Konya’ya hareket edecek.


PAYLAŞ

ETİKETLER
ANTRENMANDAN, NOTLAR