Volkan Demirel Logo
07AĞUSTOS 2013
Selçuk Yula Son Yolculuğuna Uğurlandı

Selçuk Yula Son Yolculuğuna Uğurlandı

Fenerbahçemizin ve Milli Takımın efsane oyuncularından Selçuk Yula bugün düzenlenen bir dizi törenle son yolculuğuna uğurlandı.

Dün ani bir kalp krizi sonucu yitirdiğimiz Selçuk Yula için ilk tören köşe yazarlığı yaptığı Fotomaç Gazetesi’nin önünde yapıldı.

Dereağzı’nda tören düzenlendi
Merhum Selçuk Yula’nın naaşı daha sonra Dereağzı Lefter Küçükandonyadis Tesisleri’ne getirildi. Tesislerdeki Sporcu Anıtı önünde düzenlenen törene Başkanımız Aziz Yıldırım, Yüksek Divan Kurulu Başkanımız Yüksel Günay, yöneticilerimiz, kongre üyelerimiz, Teknik Direktörümüz Ersun Yanal, Kaleci Antrenörümüz Murat Öztürk, oyuncularımız Emre Belözoğlu, Volkan Demirel, Mehmet Topuz, eski sportif ve teknik direktörümüz Aykut Kocaman, eski oyuncularımız Oğuz Çetin, Rıdvan Dilmen, Saffet Sancaklı, eski futbolcular, kulüp çalışanları ve taraftarlarımızın yanı sıra birçok kulübün taraftarı ile Yula ailesinin fertleri, sevenleri ve yakınları katıldı.

Talat Yılmaz: "Cennet yolunda ona Allah’ın rahmetini diliyoruz"
Törende konuşan Genel Sekreterimiz Talat Yılmaz, "Bu mübarek günlerde Selçuk Yula aramızdan ayrıldı. Kendisi o kadar seviliyordu ki, ezeli rakiplerimizin oyuncuları ve yöneticileri de bugün burada cenazeye iştirak ettiler. Cennet yolunda ona Allah’ın rahmetini diliyoruz. Ailesine ve Türk spor camiasına başsağlığı diliyoruz" dedi.

Yüksel Günay: "Selçuk, futbolun efendisi ve beyefendisidir"
Talat Yılmaz’ın konuşmasının ardından söz alan Yüksek Divan Kurulu Başkanımız Yüksel Günay, "Sıcak kanlı, dost ve samimi bir insanı bugün burada yolcu ediyoruz. Selçuk futbolun efendisi ve beyefendisidir. Yula, iyi bir arkadaş, bir dost ve  iyi bir aile babasıydı. Herkese baş sağılığı diliyorum" ifadelerini kullandı. Konuşmaların ardından dualar edildi ve Selçuk Yula’nın tabutu omuzlar eşliğinde cenaze aracına kondu.

Karacaahmet Şakirin Camii’nden binlerce kişi uğurladı
İkindi namazının ardından Karacaahmet Şakirin Camii’nde kılınan cenaze namazına; Başkanımız Aziz Yıldırım, Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Yüksek Divan Kurulu ve Kongre Üyelerimiz, oyuncularımız Bekir İrtegün, Mert Günok ile spor, sanat ve siyaset dünyasından birçok isim ile eski futbolcular, kulüp çalışanları ve taraftarlarımızın yanı sıra Selçuk Yula’nın ailesi, sevenleri ve yakınları katıldı.

Karacaahmet Şakirin Camii’nde düzenlenen cenaze törenine katılanlar, FB TV mikrofonlarına Selçuk Yula ile ilgili anılarını ve görüşlerini paylaştılar.

Genel Sekreterimiz Talat Yılmaz: "Bu kadar insan, bu sıcak havada bugün burada. Ahiret yolculuğuna çıktığınız zaman en büyük referans geride kalanların sizin hakkınızda neler söylediğidir. Sporculuk ve sporculuk hayatından sonra gönüllerde yer edinmiş bir isim. Türk sporseverleri bir değerini kaybetti.Üzüntülüyüz."

Asbaşkanımız Mithat Yenigün: "Geçmiş başarıları bir yana ben kendisini 7-8 yıldır daha yakından tanıdım. Dernek ziyaretlerine bizimle en çok gelen isimdi. Onu geçmişten tanıyanlar, yakından tanıyınca da  çok sevdiler"

Yönetim Kurulu Üyemiz Ünal Uzun: "Çok geç yaşta kaybettik. Fenerbahçe Camiasına ailesine ve sevenlerine baş sağlığı diliyorum"

Eski Yöneticimiz Vefa Küçük: "Selçuk’un nikah şahitliğini yapmıştım. Bendeki yeri çok farklı. Düğününde yaptığım şahitliği, hep yaad edeceğim. Mekanı cennet olsun."

Oyuncumuz Bekir İrtegün: "Bizim için çok üzücü bir haber oldu. Selçuk ağabey çok sevilen isimdi. Biz futbolcularla çok iyi iletişim kurardı. Geride bıraktıklarına ve ailesine sabır diliyorum. Hepimizin başı sağolsun"

Kalecimiz Mert Günok: "Selçuk ağabey çok önemli bir kariyere sahipti. Erken yaşta aramızdan ayrıldı. Takdir ilahi. Allah rahmet eylesin."

Yapımcı Acun Ilıcalı: "Hayran olduğum bir futbolcuydu. İnanılmaz derecede üzgünüm. Mekanı cennet olsun."

Eski Futbolcumuz Ogün Altıparmak: "Selçuk’u çok küçükken tanıdım. Fenerbahçe’ye geldiği zaman güzel oyunculuğu ve efendi kişiliği ile dikkatimizi çekmişti. Yorumculuk yaptığı zamanda ise  fanatizm yapmadan maçların eleştirisini yaptı. Böyle genç bir evladımızı kaybettiğimiz için üzgünüz. Diğer kulüplerde Selçuk Yula için başsağlığı mesajı yayınladı. Nur içinde yat, mekanın cennet olsun."

Eski Futbolcumuz Müjdat Yetkiner: "Çok değerli ve sevdiğimiz kardeşimizi kaybettik. Giderken de bize çalım attı. Hepimizin başı sağolsun"

Gazeteci-Yazar Cengiz Çandar: "Bugün konuşmak çok ağır geliyor. FB TV’de bir dönem beraber program yaptık ve o gün bugündür de hiç kopmadık. Güzel insan diye bir söz vardır ya; bunun karşılığı Selçuk Yula’dır. Selçuk Yula, Fenerbahçe’nin ruhuydu. Fenerbahçe’nin coşkusu ve tutkusuydu. Mekanı cennet olsun."

Teknik Direktör Ziya Doğan: "Fenerbahçe camiasının ve Türk spor kamuoyunun başı sağolsun. Selçuk’la genç milli takımda tanışmıştık. Arkadaşlığımız hep devam etti. Çok güzel anılarımız var. Bugün aramızda yok."

Eski futbolcu Fatih Akyel: "Çok üzüldük. Futbol camiasını başı sağolsun. Her camiada sevilen isim. Bugün burada çok büyük kalabalık var. Genç yaşta kaybettik. Çok değerli ve büyük isimdi. Mekanı cennet olsun."

Radyo Programcısı Cem Arslan: "2 dönem Selçuk ağabey ile radyoda program yapmıştım. Selçuk ağabeyi yakından tanımanın mutluluğunu yaşadım. Futbolculuğunun yanı sıra kendisinden birçok şey öğrendim. Fenerbahçe’ye verecek çok şeyi vardı. Allah ailesine yakınlarına ve sevenlerine sabır versin. Mekanı cennet olsun."

Cenaze namazınınn ardından Karacaahmet Mezarlığı’na getirilen Selçuk Yula’nın naaşı dualarla toprağa verildi.

Selçuk Yula için mevlid okutuldu
Fenerbahçe Gönüllüleri Derneği tarafından Selçuk Yula anısına mevlit okutuldu. Dernek lokalinde gerçekleştirilen organizasyona, Yula ailesinin yanı sıra Futbol Altyapı Koordinatörümüz Cemil Turan ve Fenerbahçe Gönüllüleri Derneği Başkanı Metin Doğan ile dernek üyeleri katıldı. Selçuk Yula’nın anıldığı gecede, ruhuna dualar okundu.

 

 


    


PAYLAŞ