Volkan Demirel Logo
15EKİM 2011
Antrenmandan Notlar

Antrenmandan Notlar

Fenerbahçemiz, Mersin İdman Yurdu maçının hazırlıklarına, bugün sabah saatlerinde Can Bartu Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla devam etti.

 

Sportif Direktör ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman yönetiminde saat 11.00’de başlayan ve 1 saat 15 dakika süren antrenman, basına kapalı gerçekleştirildi. Antrenman boyunca, Kocaman’ın yardımcıları Fahrudin Ömeroviç ve İsmail Kartal, antrenör Turgay Altay, kaleci antrenörü Murat Öztürk, kondisyoner Alper Aşçı ile maç analisti Arda Keskin de çalışmada hazır bulundu.

 

Koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenmanda, 3 gruba ayrılan oyuncularımız, 5’e 2 top kapma ve pas çalışması yaptı. Ardından 6 minyatür kalede maç yapan oyuncularımız, antrenmanı bireysel çalışmalarla tamamladı.

 

Sağ kasık bölgesinde ağrıları bulunan Mehmet Topuz ile Berk Elitez antrenmana katılmazken, sabah saatlerinde antrenmana gelirken maddi hasarlı trafik kazası geçiren ve herhangi bir sağlık problemi bulunmayan Issiar Dia da çalışmalar da yer almadı.

 

Volkan Demirel ve Serdar Kesimal bireysel oyuncu antrenörümüz Dolu Arslan ile takımdan ayrı yaptıkları çalışmalarla hazırlıklarını sürdürürken, Serkan Kırıntılı’nın ise tedavi ve çalışmalarına içeride devam edildi. 

 

Fenerbahçemiz, Mersin İdmanyurdu maçı hazırlıklarını, 16 Ekim Pazar günü Fenerbahçe can Bartu Tesisleri’nde yapacağı antrenmanla tamamlayacak.  Saat 11.00’de başlayacak son antrenman, basın mensuplarına kapalı tutulacak.

 

BASIN FOTOĞRAFI

BASIN FOTOĞRAFI

BASIN FOTOĞRAFI

BASIN FOTOĞRAFI

BASIN FOTOĞRAFI

BASIN FOTOĞRAFI

BASIN FOTOĞRAFI

BASIN FOTOĞRAFI

BASIN FOTOĞRAFI

BASIN FOTOĞRAFI


PAYLAŞ

ETİKETLER
ANTRENMANDAN, NOTLAR