Volkan Demirel Logo
17OCAK 2011
Antrenmandan Notlar

Antrenmandan Notlar

Fenerbahçemiz, ikinci yarı hazırlıkları kapsamındaki Antalya kampında günü tek antrenmanla tamamladı. Samsun maçında oynayanlar rejenerasyon, diğer oyuncularımız çift kale maçlar yaptı. Antrenmanın bir bölümünü Antalya’da bulunan yöneticilerimiz de izledi.

Sportif Direktörümüz ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman yönetiminde kamp yapılan Miracle Otel’in sahasında saat 12.00’de başlayan ve 1 saat 20 dakika süren antrenman boyunca Kocaman’ın yardımcıları Fahrudin Ömeroviç ve İsmail Kartal, kaleci antrenörü Murat Öztürk, antrenör Turgay Altay, kondisyoner Alper Aşçı ile maç analisti Arda Keskin de çalışmada hazır bulundu.

Samsun maçında görev alan oyuncularımız bir rejenarasyon çalışmasıyla antrenmanı tamamladı. Geri kalan oyuncularımız ise koşu, ısınma ve koordinasyon çalışmalarından sonra dar alanda pas organizasyonları ile antrenmanı sürdürdü. Çalışma, dar alanda yapılan çift kale maçlarla sona erdi. Kalecilerimizden Volkan Demirel rejenarasyon yapan grupla çalıştı. Diğer kalecilerimiz Mert Günok, Serkan Kırıntılı ve Ertuğrul Taşkıran, Kaleci Antrenörümüz Murat Öztürk ile ayrı çalışmalar yaptıktan sonra, çift kale maçlarda dönüşümlü olarak görev aldı. Bu arada, Antalya’da bulunan yöneticilerimiz Murat Özaydınlı, İlhan Ekşioğlu, Cihan Kamer ve Ali Yıldırım, antrenmanın bir bölümünü saha kenarından izledi.

Samsunspor maçında sağ ayak bileğine darbe alan Andre Santos tedbir amaçlı olarak antrenmanı çıkartılmadı. Sol bacak üst kas grubunda yırtık bulunan Uğur Boral da antrenmana çıkmadı. Bu oyuncularımız tedavi ve çalışmalarını otelde sürdürdü. Sağ üst arka adalesinde zorlama bulunan Mamadou Niang, Bireysel Oyuncu Antrenörümüz Dolu Arslan eşliğinde sahada yürüyüş yaptıktan sonra, tedavisini otelde sürdürdü.

Günü tek antrenmanla tamamlayan Takımımız, çalışmalarına 18 Ocak Salı günü, Miracle Otel’in sahasında yapacağı çift antrenmanla devam edecek. Saat 10.30’da başlayacak antrenman basına açık, saat 18.00’de başlayacak antrenman ise basın mensuplarına kapalı tutulacak.


PAYLAŞ

ETİKETLER
ANTRENMANDAN, NOTLAR