Volkan Demirel Logo
17TEMMUZ 2007
Aşırı Sıcaklara Rağmen Tempo Sürüyor

Aşırı Sıcaklara Rağmen Tempo Sürüyor

Avusturya'da yeni sezon hazırlıklarını sürdüren takımımız, aşırı sıcaklara rağmen çalışmalarını aksatmadan sürdürüyor. Bu sabah sat 09.00'da Südstadt'ta yapılan antrenman teknik ağırlıklı olarak tamamlandı.
Yarın oynanacak ikinci hazırlık maçı için teknik bir çalıştırma gerçekleştiren Teknik direktörümüz Zico dar alanda yapılan çift kale maç ile antrenmanı tamamladı. 1 saat 45 dakika süren çalışmalar esnasında takımımız gruplar halinde özel antrenman yaptı. Edu defans oyuncularımızı ayrı çalıştırırken, Apppiah ve Carlos takımdan ayrı koşu yaptı.  Antrenmandan sonra Brezilyalı oyuncumuz Roberto Carlos basın mensuplarının sorularını cevapladı. Kalecilerimiz Murat Öztürk eşliğinde takımdan ayrı çalıştı. Eurico bazı oyuncularımıza sahada tedavi uygularken, ilk hazırlık maçında kaşı açılan Semih sabah idmanına katılmadı. Semih Şentürk akşam saatlerinde havuzda bir çalışma yapacak.

Akşam antrenmanından notlar

Saat 19.15'de Südstadt'ta toplanan oyuncularımız günün ikinci idmanı için İrfan Saraloğlu'nun yönettiği ısınma çalışmalarıyla antrenmana başladı. Roberto Carlos'un kademeli koşulara akşam antrenmanında da devam ettiği görüldü. Aşırı sıcak havada başlayan top çalma çalışmasından sonra yarı sahada teknik bir çalışma gerçekleştiren teknik kadro, daha sonra dara alanda yapılan çift kale maçla ile antrenmanı tamamladı. Admira Wacker stadının bir bölümünü dolduran gurbetçi vatandaşlarımız Carlos her tur attığında ve maç esnasında golleri kurtaran kalecimiz Volkan Demirel'i alkışladılar. Aşırı sıcak ve nem yüzünden oyuncularımıza kutu kutu su taşındı. Tansiyonu düşen ve yükselenlerin yardımına doktorumuz  Piyer Arzuman koştu. Antrenman sonrası Viyana'da kendi aralarında oluşturdukları Çılgın Fenerbahçeliler gurubuna mensup taraftarlarımız, oyuncularımıza baklava ve içecek ikram etti. Takımımız yarın sabah saat 09.00'da aynı sahada yapacağı antrenmanla yeni sezon çalışmalarına devam edecek.


PAYLAŞ