Volkan Demirel Logo
14TEMMUZ 2007
''Her Şey Fenerbahçe'nin Başarısı İçin''

''Her Şey Fenerbahçe'nin Başarısı İçin''

Profesyonel Futbol A Takımımızın kalecileri Volkan Demirel, Serdar Kulbilge, Volkan Babacan ve Mert Günok, idman sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Yeni sezon hazırlıklarının en iyi şeklide sürdüğünü belirten oyuncularımızdan Volkan Demirel şunları söyledi: ''Elimizden gelen çabayı, gösteriyoruz. Geçen sene de Rüştü ağabeyinin sakatlığından dolayı kalede ben ve Serdar vardık. Sonuçta takım şampiyon oldu. Şu anda Serdar, ben ve genç arkadaşlar var. Fenerbahçe kalesi hiçbir zaman boş kalmamıştır. Her zaman emin ellerde olmuştur. Allah da yardım ederse bu yıl da başarılı oluruz. Beşiktaş ile oynayacağımız Süper Kupa maçını kazanmak istiyoruz. Rakibin kim olduğu önemli değil. Bizim kazanmamız önemli. Türk kalecilere güvenildiği zaman başarılı olacaklardır. Ben her zaman bunu iddia ediyorum. Benim dışımda, Serdar, Orkun, Aykut var. Türk oyunculara şans verildiğinde kendilerini göstereceklerdir. Üzerimdeki sorumluluğun artmasından değil, geçen sene kötü bir performans sergilediğim için artık daha fazla çalışıyorum. Bu sene çok çalışmam gerektiğini biliyorum. Özlenen ve istenen Volkan'ı sahaya çıkarmaya çalışacağım.''

Kalecimiz Serdar ise "Biz geçen yıldan beri iyi bir ekibiz. Murat hoca da bize çok yardımcı oluyor. Hocamız Zico da bize çok güvendi. Verdiği görevi elimizden gelen gayreti göstererek yerine getirip şampiyon olduk. Geçen yıl bizim için çok önemliydi. Artık şampiyonluk geride kaldı. Gerçekten çok iyi bir ekibiz. Fenerbahçe'nin başarısı için buradayız. Kim oynarsa oynasın diğer arkadaşlar ona destek olacaktır. Bütün çabamız Fenerbahçe'nin başarısı içindir. Ben oynarım, Volkan Demirel oynar. Genç arkadaşlarımız oynar. Kim olursa olsun önemli olan camianın başarısı. Bu gayreti göstereceğimize inanıyoruz. Bizlere güvenildiği taktirde biz de sahada onlara güveni vereceğiz. Ekip olarak çok iyi işler başaracağımıza inanıyoruz'' diye konuştu.

Takımımızın genç kalecilerinden Mert Günok ise Fenerbahçe'de görev almanın büyük bir sorumluluk olduğuna dikkat çekti ve şunları söyledi: "İstanbul kampıyla birlikte yoğun bir tempoda çalışıyoruz. Her şeyin güzel olacağına inanıyorum. Fenerbahçe altyapısından geliyorum. Yaşım daha genç uzun yıllar Fenerbahçe camiasına hizmet etmek istiyorum" şeklinde konuştu.

Bir diğer genç kalecimiz Volkan Babacan ise kampın öğretici geçtiğini dile getirdi ve ekledi: "Burada bir şeyler öğrenmeye çalışıyoruz. Ağabeylerimizden bir şeyler kapmaya çalışıyoruz. İnşallah hem Fenerbahçe, hem de bizim için her şey güzel gider"

PAYLAŞ