Volkan Demirel Logo
29EKİM 2010
“Beraberlik İstediğimiz Sonuç Değildi”

“Beraberlik İstediğimiz Sonuç Değildi”

Kalecimiz Volkan Demirel, Bursasporla aradaki puan farkının kapatmayı amaçladıklarını, beraberliğin istedikleri bir sonuç olmadığını söyledi.

Bursaspor maçının ardından yayıncı kuruluşa açıklama yapan Volkan Demirel, "İki takım da 3 puan istediği için son 10 dakikada karşılıklı pozisyonların yaşandı. En azından bizim istediğimiz bir sonuç değildi. Bursa takımının son şampiyonluğu ve ligdeki durumu ortada. 1 puana üzülüyoruz. Galibiyeti getirecek golleri kaçırdık. Onların da kaçırdığı pozisyonlar var. Neticede 1’er puanla ayrıldık. İlk yarı daha iyi, üstün olan bizdik. İkinci yarıda kısım kısım biz daha üstün oynadık. Aradaki puan farkını aşağıya indirmek istiyorduk ama yapamadık" dedi. 

Ligde gelecek haftaları da değerlendiren Volkan Demirel, "Konuşmak için daha çok erken bazı şeyleri. Sıralamada çok şeyler değişecektir. Kazanılan puanlar, kaybedilen puanlar olacaktır. Daha zamanımız var, göreceğiz. İstediğimiz, özlediğimiz bir hedef var. Elimizden geleni yapmalıyız ve rakiplerimiz karşısında puan kaybetmemeliyiz. İki haftada 4 puan kaybettik. 4 puan daha alsak bugün farklı şeyler konuşacaktık" diye konuştu.

Basın toplantısı

Volkan Demirel, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında ise karşılaşmada takım olarak iyi oynadıklarını, Bursaspor’un da elinden geleni yaptığını belirterek, "Bu gerek Bursaspor’un gerek bizim memnun olmadığımız bir skor" dedi.

"Maçın kahramanı"
benzetmesini kabul etmeyen Volkan Demirel, "Ben kurtarışlarım için övgüyü hak etmiyorum. Biz takım olarak mücadele ediyoruz. Benim görevim zaten bunları kurtarmak" diye konuştu.

"Fenerbahçe’nin bu kadar pozisyon vermesi sence normal mi?" şeklindeki bir soruya ise Volkan Demirel, "Kazanmak için zaman zaman çok fazla ileri çıkınca kalemizde bu pozisyonları görüyoruz. Bu tür şeyler olabilir" yanıtını verdi.

PAYLAŞ