Volkan Demirel Logo
30EKİM 2010
Eskişehirspor Maçının Hazırlıkları Başladı

Eskişehirspor Maçının Hazırlıkları Başladı

Fenerbahçemiz Spor Toto Süper Lig’in 11. haftasında, 6 Kasım Cumartesi günü Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı’nda Eskişehirspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına  sabah saatlerinde Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla başladı.


Sportif Direktörümüz ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman yönetiminde saat 11.00’de başlayan ve 1 saat 30 dakika süren basına kapalı antrenman boyunca Kocaman’ın yardımcıları Fahrudin Ömeroviç ve İsmail Kartal, antrenör Turgay Altay, kaleci antrenörü Murat Öztürk, kondisyoner Alper Aşçı ile maç analisti Arda Keskin de çalışmada hazır bulundu.

 

Bursaspor maçında görev alan oyuncularımız  rejenerasyon çalışmasıyla antrenmanı tamamladı. Diğer oyuncularımız ise koşu ve ısınma hareketlerinin ardından antrenmanı minyatür kalede yapılan çift kale maçla tamamladılar. Kalecilerimiz Serkan Kırıntılı, Mert Günok ve Ertuğrul Taşkıran kaleci antrenörümüz Murat Öztürk ile takımdan ayrı çalıştılar.


Antrenmana, Almanya’da tedavi süreci devam eden Özer Hurmacı ile bağırsak enfeksiyonu geçiren Andre Santos ve diş ağrısı olan Volkan Demirel katılmadı. İlhan Eker, Mamadou Niang ile Berk Elitez’in tesislerde tedavi süreçlerine devam edilirken, Selçuk Şahin, Issiar Dia ile Daniel Güiza bireysel oyuncu antrönörümüz Dolu Arslan ile koşu çalışması yaptılar. Antrenman sırasında sağ dizi dönen Hasan Erbey’in tedavisine tesislerde başlandı.


31 Ekim Pazar gününü izinli olarak geçirecek takımımız Eskişehirspor maçının hazırlıklarını 1 Kasım Pazartesi günü Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde yapacağı antrenmanla sürdürecek. Saat 11.00’de başlayacak antrenman basına açık tutulacak.  

BASIN FOTOĞRAFI

BASIN FOTOĞRAFI

BASIN FOTOĞRAFI

BASIN FOTOĞRAFI

BASIN FOTOĞRAFI


PAYLAŞ