Volkan Demirel Logo
24EKİM 2011
Beşiktaş Maçı Hazırlıkları Başladı

Beşiktaş Maçı Hazırlıkları Başladı

Fenerbahçemiz, Spor Toto Süper Lig’in 8. haftasında, 27 Ekim Perşembe günü, Fi-Yapı İnönü Stadı’nda Beşiktaş ile oynayacağı maçın hazırlıklarına, Can Bartu Tesisleri’nde bugün öğle saatlerinde yaptığı antrenmanla başladı.

Sportif Direktör ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman yönetiminde saat 12.00’de başlayan ve 1 saat 25 dakika süren antrenman boyunca, Kocaman’ın yardımcıları Fahrudin Ömeroviç ve İsmail Kartal, antrenör Turgay Altay, kaleci antrenörü Murat Öztürk, kondisyoner Alper Aşçı ile maç analisti Arda Keskin de çalışmada hazır bulundu.

Dünkü Samsunspor maçında görev alan oyuncularımız, bir rejenerasyon çalışmasıyla antrenmanı tamamladı. Diğer oyuncularımız ise koşu ve ısınma hareketleriyle başladıkları antrenmanı 5’e 2 top kapma ve pas çalışmalarıyla sürdürdü. Antrenman, dar alanda yapılan çift kale maçlarla sona erdi.

Tedavileri süren Volkan Demirel, Serkan Kırıntılı ve Issiar Dia antrenmana çıkmadı. Mehmet Topuz, antrenman boyunca düz koşu yaptı. Serdar Kesimal ise Bireysel Oyuncu Antrenörümüz Dolu Arslan eşliğinde takımdan ayrı olarak yaptığı çalışmalarla antrenmanı tamamladı. A2 Takımımızın kadrosunda bulunan Recep Niyaz, Berk Elitez, Gökay İravul ve Hasan Erbey de çalışmada yer almadı.

Beşiktaş maçı hazırlıkları, 25 Ekim Salı günü Can Bartu Tesisleri’nde yapılacak antrenmanla devam edecek. Saat 18.00’de başlayacak antrenmanın sadece ilk 30 dakikası basın mensuplarına açık tutulacak.

BASIN FOTOĞRAFI

BASIN FOTOĞRAFI

BASIN FOTOĞRAFI

BASIN FOTOĞRAFI

BASIN FOTOĞRAFI

BASIN FOTOĞRAFI


PAYLAŞ