Volkan Demirel Logo
17TEMMUZ 2010
“Bize İnanın Ve Hep Yanımızda Olun”

“Bize İnanın Ve Hep Yanımızda Olun”

Türk Telekom Kamp Günlüğü programına katılan Volkan Demirel,  Şampiyonlar Ligi’ne ve yeni sezona dair düşüncelerini paylaştı ve taraftarlarımıza mesajlar gönderdi.


Volkan Demirel, Fenerbahçe’nin Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu’nda Young Boys ile eşleşmesini yorumlarken, "Kazanmak ve tur, maça çıktığınız günün şartlarıyla da ilgili bir durum. Yani, o gün sahaya hangi takım daha hazır çıktıysa, o günkü maçın galibi o takım olabiliyor. Fakat genel anlamda bakıldığında rahat geçebileceğimizi söyleyebileceğimiz bir takım var karşımızda. Tabi ki nasıl oynayacağımız, nasıl müdahale edeceğimiz de çok önemli. Ben daha önceki röportajımda da söyledim. Bizim için önemli olan rakibin kim olduğu değil, bizim nasıl oynadığımız, neler yaptığımız. Yapmak istediklerimizi sahaya yansıtırsak Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi’ne kalır. Geçen sezon yaptıklarımızı, eksiklerimizi, hatalarımızı görüp bu sezon buna göre oynarsak, nerede yanlış yaptığımızı bilirsek, hatalarımızı düzeltiriz ve geçen sezondan daha iyi şekilde sezonu kapatırız. Geçen seneyi unutmamız gerekiyor sonuçta şampiyon olarak kapatsaydık, bu sene yeniden başlayacaktı. Şampiyon olamadık ve bu sene yine başlıyor; hedef yine şampiyonluk. Fenerbahçe’de hedef her zaman şampiyonluktur ve sezon sonunda ipi göğüsleyeceğimize inanıyorum" diye konuştu.

Fenerbahçe Sportif Direktörü ve Teknik Sorumlusu Aykut Kocaman’la çalışmanın kendileri için bir şans olduğunu belirten ve "Aykut Hoca içimizden gelen biri. Futbolu çok yakın zamanda bırakmış, futbolcunun bakışından, hareketinden ne demek istediğini anlıyor" ifadelerini kullanan Volkan Demirel sözlerini şöyle sürdürdü:


"Aykut Hocamız futbolcuyu tanıyor, ne istediğini ne düşündüğünü biliyor. Biz de bunu biliyoruz. Biz ne yapsak hoca nasıl anlar bunu biliyoruz. Aykut Hoca’nın, teknik direktörümüz olması benim adıma çok sevindirici bir şey oldu. Son sene zaten bizim içimizdeydi ve onu çok yakından tanıma fırsatım oldu. Ben onu geçen yıl tanıdım. Geçmişten biliyordum ama kişiliğini tanıma fırsatını geçen sene buldum. Fenerbahçe’de sözleşmem bittikten sonra Aykut Hoca ile görüşmelerim oldu ve onun bendeki yeri çok farklı olmaya başladı. Ben de futbolcu arkadaşlarım da onunla çalıştığımız ve onu tanıdığımız için çok mutluyuz. Bize çok yardımcı olacağını, her şeyi takımımız ve bizim iyiliğimiz için yapacağını biliyoruz ve bu da bize ayrı bir motivasyon, ayrı bir çalışma isteği veriyor. Bunun doğrultusunda da her şey göze hoş geliyor"

Volkan, yeni sezona dair beklentileri için ise, "Bizler ve Aykut Hoca, yaşanan tüm bu olumlu gelişmeleri saha içine de yansıtırsak, onun bizden istediklerini yaparsak, ben çok büyük başarılara ulaşacağımızı düşünüyorum. Yapılan transferlere bakılırsa bizi zor bir lig bekliyor ama tabi ki konuşmak için çok erken. Birçok kulüp yıldız futbolcular getiriyor fakat ben her zaman şunu söylüyorum: Yapılan transferden öte, o ismin sezon içinde takıma ne kadar yarar sağladığı önemli. Geçmişe baktığınızda kimlerin gelip geçtiğini fakat isteneni veremediğini ya da hiç umulmadık futbolcuların çok iyi performanslar sergilediğini görebilirsiniz. Son dönemlerde kalitesi yükselen ve aşama kaydeden bir Türkiye Ligi var ve bu sezon daha da iyi olacak" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe’nin başarılı kalecisi Volkan Demirel, taraftarlara da, "Bizim yanımızdan eksik olmayın ve bizi hep destekleyin. Bizim size ihtiyacımız var. Geçen sezon taraftarsız oynadığımız maçlarda puanlar kaybettik. Bize inanın ve hep yanımızda olun. Küslük olmasın, birbirimize ihtiyacımız var ve hep birlikte Fenerbahçe’yi en iyi yerlere taşımak için uğraşalım" mesajını gönderdi.

PAYLAŞ