Volkan Demirel Logo
16TEMMUZ 2010
Akşam Antrenmanından Notlar

Akşam Antrenmanından Notlar

Fenerbahçemiz, yeni sezon hazırlıkları kapsamındaki  Belçika kampının 5. gününde, günün ikinci antrenmanını  Genk Stadı’nın yanında bulunan antrenman sahasında yaptı.  Sportif Direktörümüz ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman yönetiminde, son bölümleri yoğun yağmur yağışı altında gerçekleşeni antrenman yerel saatle 19.00’da başladı ve 1 saat 30 dakika sürdü.

Antrenman boyunca, teknik ekipte yer alan Kocaman’ın yardımcıları Fahrudin Ömeroviç ve İsmail Kartal, antrenör Turgay Altay, kondisyoner Dr. Alper Aşçı, kaleci antrenörü Murat Öztürk ile maç analisti Arda Keskin de sahada hazır bulundu.

Koşu, koordinasyon ve çabukluk çalışmalarıyla başlayan antrenman, 2’ye 1 hücum-defans ve tek kale hücum-defans çalışmalarıyla devam etti. Çift kale maçın ardından antrenman soğuma hareketleriyle sona erdi.

Sağ ayak arka adalesinde ağrısı bulunan Mehmet Topuz , sağ bacağının üst kısmında ağrı hisseden Volkan Demirel, kasığında ağrısı bulunan Gökhan Ünal, sağ diz ve tendonunda ağrısı bulunan Selçuk ile sağ ayak kaval kemiğinde ağrı hisseden Bekir antrenmana katılmadı. Bu oyuncularımız tedavi ve çalışmalarını konaklanan otelde sürdürdü.

Takımımız kampın 6. gününde,  yeni  sezondaki ikinci hazırlık maçını yapacak. Fenerbahçemiz, ETL-DOM Turnuvası’nın 3.’lük maçında FC. Köln takımıyla, Köln Fortuna Stadı’nda karşı karşıya gelecek. Maç, yerel saatle 15.30’da başlayacak.


PAYLAŞ