Volkan Demirel Logo
19NİSAN 2011
Bucaspor Maçı Hazırlıkları Devam Ediyor

Bucaspor Maçı Hazırlıkları Devam Ediyor

Fenerbahçemiz, 24 Nisan Pazar günü deplasmanda Bucaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına, bugün sabah saatlerinde Can Bartu Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla devam etti.

Sportif Direktörümüz ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman yönetiminde saat 11.00’de başlayan ve 1 saat 25 dakika süren antrenman boyunca Kocaman’ın yardımcıları Fahrudin Ömeroviç ve İsmail Kartal, kaleci antrenörü Murat Öztürk, antrenör Turgay Altay, kondisyoner Alper Aşçı ile maç analisti Arda Keskin de çalışmada hazır bulundu.

Koşu, ısınma ve koordinasyon hareketleriyle başlayan antrenman, dar alanda yapılan pas organizasyonlarıyla devam etti. İdman, dar alanda yapılan çift kale maçla sona erdi. Kaleci Antrenörümüz Murat Öztürk ile ayrı çalışmalar yapan kalecilerimiz Volkan Demirel, Mert Günok, Serkan Kırıntılı ve Ertuğrul Taşkıran, çift kalede dönüşümlü olarak görev aldı. Kasığında sertleşme hisseden Özer Hurmacı, antrenmanın 2. bölümünde çalışmayı yarım bıraktı.

Bağırsak enfeksiyonu geçiren Joseph Yobo antrenmanı çıkmadı. Bugün Ankara’da Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile görüşen Alex de Souza da çalışmaya katılmadı. Sakatlığı bulunan oyuncularımızdan Mamadou Niang antrenmanı çıkmadı, tedavi ve çalışmalarını tesislerde sürdürdü.  Selçuk Şahin ise kendine verilen özel program dahilinde çalışmalarını tesislerde sürdürdü. Issiar Dia, Bireysel Oyuncu Antrenörümüz Dolu Arslan eşliğinde sahada ve salonda yaptığı çalışmalarla antrenmanı tamamladı. Sağ omuz bölgesinde, omzu tutan kasta kısmi yırtık ve zorlama bulunan Gökhan Gönül de antrenmanı çıkmadı. Bu oyuncumuz da tedavi ve çalışmalarını tesislerde sürdü. Gökhan Gönül’ün bu sakatlığının yine omuz bölgesinden yaşadığı eski sakatlığıyla bir ilgisinin bulunmadığı bildirildi. Sağ aşil tendonunda ağrı şikayeti bulunan Fabio Bilica da antrenmanı çıkmadı; tedavi ve çalışmalarını tesislerde sürdürdü. Dün oynanan A2 maçında görev alan oyuncularımız Okan Alkan, Hasan Erbey ve Berk Elitez ise  idmanı bir rejenerasyon çalışmasıyla tamamladı.

Fenerbahçemiz Bucaspor hazırlıklarına, 20 Nisan Çarşamba günü Can Bartu Tesisleri’nde yapacağı antrenmanla devam edecek. Saat 11.00’de başlayacak antrenman, basın mensuplarına da açık tutulacak.


PAYLAŞ