Volkan Demirel Logo
09EYLÜL 2011
Çalışmalar Sürüyor

Çalışmalar Sürüyor

Profesyonel Futbol Takımımız 12 Eylül 2011 Pazartesi günü Spor Toto Süper Lig’in ilk haftasında Orduspor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürdü.

Sportif Direktör ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman yönetiminde saat 18.00’de başlayan ve 1 saat 40 dakika süren antrenman boyunca, Kocaman’ın yardımcıları Fahrudin Ömeroviç ve İsmail Kartal, antrenör Turgay Altay, kaleci antrenörü Murat Öztürk, kondisyoner Alper Aşçı ile maç analisti Arda Keskin de hazır bulundu.

Antrenman; koşu, ısınma ve koordinasyon hareketleriyle başladı. Daha sonra oyuncularımız dar alanda pas organizasyonları ve yine dar alanda çiftkale maç sonrasında da yan top çalışmaları ile idmanı tamamladı.

Kalecilerimiz Volkan Demirel, Mert Günok ve Serkan Kırıntılı  ise önce kaleci antrenörümüz Murat Öztürk ile bir çalışma yaptıktan sonra çift kale maçta takıma katıldı.
Antrenmanın ilk bölümünde takımla çalışan Orhan Şam sol arka alt adalesinde ağrı hissetmesi nedeniyle idmanı yarım bıraktı.

Emre Belözoğlu mide rahatsızlığı sebebiyle antrenmana katılmazken, Gökhan Gönül ve Serdar Kesimal tesislerde tedavi oldu. Recep Niyaz ise Bireysel Oyuncu Antrenörümüz Dolu Arslan’la ayrı bir çalışma yaptı.

Antrenman öncesinde oyuncumuz Issiar Dia, Senegal’den gelen futbolseverler ile bir araya geldi. Sponsorlarımızdan Ülker’in ürünü Biskrem’in Senegal’de düzenlediği kampanya çerçevesinde İstanbul’a gelen 8 kişilik grup Dia ile tanıştı ve hatıra fotoğrafı çektirdi.
 
Fenerbahçemiz Orduspor maçı hazırlıklarına Cumartesi günü saat 18.00’de basına kapalı olarak yapacağı tek antrenmala devam edecek.
 
 
BASIN FOTOĞRAFI
BASIN FOTOĞRAFI

PAYLAŞ

ETİKETLER
ÇALIŞMALAR, SÜRÜYOR