Volkan Demirel Logo
23NİSAN 2012
Can Bartu Tesisleri’nde 23 Nisan Coşkusu

Can Bartu Tesisleri’nde 23 Nisan Coşkusu

Fenerbahçemiz, Ziraat Türkiye Kupası yarı final maçında 26 Nisan Perşembe günü Ankara 19 Mayıs Stadı’nda KDÇ Karabükspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına öğle saatlerinde Can Bartu Tesisler’inde yaptığı antrenmanla başladı. Bu arada tesislerimize gelen çocuklar ise 23 Nisan coşkusunu futbolcularımız ve teknik ekibimizle kutladı. 

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’ne gelen Işıl  Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi öğrencileri ile yine bir grup öğrenci, futbolcularımız ve teknik heyetle tanışma imkanı buldular. Antrenmanı izleyen öğrenciler ara ara yaptıkları tezahüratlarla futbolcularımıza destek verdi. Oyuncularımızdan imza alan çocuklar, fotoğraf çektirmeyi de unutmadılar. Bu arada bugün yeni yaşına giren oyuncumuz Bekir İrtegün’e çeşitli hediyeler veren öğrenciler, Aykut hocamıza da çiçek takdim etti. 

Öte yandan Sportif Direktör ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman yönetiminde saat 12.00’de başlayan ve 1 saat 20 dakika süren antrenman basına kapalı gerçekleştirildi. Galatasaray maçında görev alan oyuncularımız antrenmanı rejenerasyon çalışması ile tamamlarken, diğer oyuncularımız ise koşu ve ısınma hareketleriyle başladıkları çalışmada 2 gruba ayrıldılar. 5’e 2 top kapma ve pas çalışmasının ardından oyuncularımız antrenmanı dar alanda yaptıkları çift kale maçla tamamladı.

Sağ arka alt adelesinde 3. dereceden yırtık tespit edilen Moussa Sow, sol ayağında kemik ilik ödemi oluşan Alex de Souza, bel adelesinde zorlama bulunan Volkan Demirel ile sağ aşil tendonunda iltihaplanma oluşan Mehmet Topuz’un tedavisine tesislerimizde başlandı. Sezer Öztürk ise antrenmanı takımdan ayrı yaptığı çalışmalarla tamamladı. 

Fenerbahçemiz KDÇ Karabükspor maçının hazırlıklarını 24 Nisan Salı günü Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde yapacağı antrenmanla sürdürecek. Saat 11.00’de başlayacak çalışma basına kapalı gerçekleştirilecek.

BASIN FOTOĞRAFI

BASIN FOTOĞRAFI

BASIN FOTOĞRAFI

BASIN FOTOĞRAFI

BASIN FOTOĞRAFI

BASIN FOTOĞRAFI

BASIN FOTOĞRAFI

BASIN FOTOĞRAFI

BASIN FOTOĞRAFI

BASIN FOTOĞRAFI

BASIN FOTOĞRAFI

 


PAYLAŞ