Volkan Demirel Logo
29EKİM 2011
Cumhuriyet Bayramını Kutladılar

Cumhuriyet Bayramını Kutladılar

Fenerbahçemiz, KDÇ Karabükspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına, sabah saatlerinde  Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde yaptığı ve sadece ilk 30 dakikası basına açık tutulan antrenmanla devam etti. Oyuncularımız ve teknik heyetimiz antrenman öncesi sahada hep birlikte dev bir Türk Bayrağı açarak, tüm Ulusumuzun 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını kutladı.

 

Sportif Direktör ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman yönetiminde saat 11.00’de başlayan ve 1 saat 30 dakika süren antrenman boyunca, Kocaman’ın yardımcıları Fahrudin Ömeroviç ve İsmail Kartal, antrenör Turgay Altay, kaleci antrenörü Murat Öztürk, kondisyoner Alper Aşçı ile maç analisti Arda Keskin de çalışmada hazır bulundu.

 

Koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman, 5 grup halinde yapılan top kapma ve pas çalışması ile devam etti. 2’ye 1, 3’e 2 hücum ve defans organizasyonları çalışan oyuncularımız, antrenmanı dar alanda yaptıkları çift kale maçla tamamladı.

 

Sağ arka alt adelesinde sertleşme olan Bekir İrtegün ile sağ ve sol arka alt adelelerinde ağrıları bulunan Volkan Demirel ve sağ kasık adele bölgesinde ağrısı olan Joseph Yobo tedbir amaçlı antrenmana çıkmadı. Bu arada Issiar Dia ile Serkan Kırıtılı’nın da tedavi ve çalışmalarına devam edildi.

 

Fenerbahçemiz KÇD Karabükspor maçının hazırlıklarını 30 Ekim Pazar günü Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde yapacağı antrenmanla tamamlayacak. Saat 18.00’de başlayacak antrenman basına kapalı gerçekleştirilecek.


PAYLAŞ