Volkan Demirel Logo
27EKİM 2011
Volkan: “İyi Mücadele Ettik”

Volkan: “İyi Mücadele Ettik”

Kalecimiz Volkan Demirel, dengeli bir maç olduğunu belirterek, "Arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Yenilmemek çok önemliydi. İyi mücadele ettik" dedi.

 

Maçın ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulunan Volkan Demirel, "Üzülürdüm önemli bir gündü, iyi mücadele ettik, dengeli bir maç oldu. Pozisyon açısından bizim daha çok pozisyonumuz vardı ama olsun. Arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Yenilmemek çok önemliydi. Üst sıraların da puan kaybetmesi ile beraberlik daha da anlam kazandı. Beşiktaş'ı da tebrik ederim, zor bir deplasman Beşiktaş deplasmanı; maç iki tarafa da gitti geldi. Önemli olan liderlikti ve sağlam şekilde devam ediyoruz, umarım bu sezon bu şekilde devam ederiz" diye konuştu.
 

Başarının önemine dikkat çeken Volkan Demirel "Elimizden geldiğince yenilmemek için mücadele ediyoruz. Bu direnci gösteriyoruz. Bu kırıldığı anda bazı şeylerin yeniden gündeme geleceğini düşünebiliyorum . Bazı insanların bazı şeyleri söylemesini engellemek için kazanmaya devam etmeliyiz. Biz ne kadar başarılı olursak bu insanları o kadar susturabiliriz" dedi

PAYLAŞ