Volkan Demirel Logo
16MART 2009
Deivid Ve Volkan Topla Çalıştı

Deivid Ve Volkan Topla Çalıştı

Fenerbahçemiz, Turkcell Süper Ligi'nin 25. haftasında deplasmanda Bursaspor ile 20 Mart Cuma günü yapacağı maçın hazırlıklarına, 1 günlük iznin ardından, bugün sabah saatlerinde Samandıra Kamp Merkezi'nde gerçekleştirdiği antrenmanla devam etti. Antrenmanda, bir süredir sakatlıkları bulunan oyuncularımız Deivid ve Volkan Demirel de topla çalışmalara başladı.
Teknik Direktörümüz Luis Aragones yönetimindeki antrenman saat 11.00'de başladı ve 1 saat 20 dakika sürdü. Carlos Cascallana'nın yaptırdığı kısa koşudan sonra takımımız 3 gruba ayrıldı. Gruplardan biri istasyon çalışmaları yaparken, diğer grup 5'e 2 top çalma çalışması, son grup da kademeli koşu yaptı. Bu çalışmalar, dönüşümlü olarak devam etti. Son olarak 2 grup halinde top çalma çalışması yapan oyuncularımız, esneme hareketleriyle antrenmanı sonlandırdı.

Volkan ve Deivid topla buluştu

Kalecilerimiz üst sahada Kaleci Antrenörümüz Angel Ferez ile ayrı bir çalışma gerçekleştirdi. Bu çalışmaya bir süredir sakatlığı bulunan oyuncumuz Volkan Demirel de katıldı. Yine sakatlığı bulunan oyuncularımızdan Deivid de Souza da Bireysel Oyuncu Antrenörümüz Dolu Arslan'la saha çalışmalarına başladı. Deivid, antrenmanın ilerleyen bölümlerinde Dolu Arslan eşliğinde topla çalışmalara da geçti. Öte yandan sakatlıkları bulunan oyuncularımız Gökhan Gönül, Josico ve Alex tedavi ve çalışmalarını tesislerde sürdürdü.

Oyuncularımıza kan tahlili

Antrenman başlamadan önce oyuncularımızın bir bölümünden, çeşitli tahliller yapılması amacıyla kan örnekleri alındı. Acıbadem Hastanesi'nden gelen bir grup, kan örneklerini aldı. Oyuncularımızın geri kalan bölümü de, yarınki antrenman öncesi kan örneklerini verecek. Takımımız, yarın saat 11.00'de başlayacak antrenmanla hazırlıklarını sürdürecek.

BASIN FOTOĞRAFI

BASIN FOTOĞRAFI

BASIN FOTOĞRAFI

BASIN FOTOĞRAFI


PAYLAŞ

ETİKETLER
DEİVİD, VE, VOLKAN, TOPLA, ÇALIŞTI