Volkan Demirel Logo
11MAYIS 2011
Dia Takımla Birlikte Çalıştı

Dia Takımla Birlikte Çalıştı

Fenerbahçemiz, 1 günlük iznin ardından, Spor Toto Süper Lig’in 33. haftasında, 15 Mayıs Pazar günü Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı’nda Ankaragücü ile oynayacağı maçın hazırlıklarına, bugün öğle saatlerinde Can Bartu Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla devam etti. Sakatlığı nedeniyle bir süredir takımla birlikte antrenmanlara çıkamayan Senegalli oyuncumuz Issiar Dia, bugünkü idmanın tamamında takımla birlikte yapılan çalışmalarda yer aldı.

Sportif Direktörümüz ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman yönetiminde saat 11.00’de başlayan ve 1 saat 20 dakika süren antrenman boyunca Kocaman’ın yardımcıları Fahrudin Ömeroviç ve İsmail Kartal, Antrenör Turgay Altay, kaleci antrenörü Murat Öztürk, kondisyoner Alper Aşçı ile maç analisti Arda Keskin de çalışmada hazır bulundu.

Koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman, dar alanda yapılan pas organizasyonlarının ardından yine dar alanda yapılan çift kale maçla sona erdi. Kaleci Antrenörümüz Murat Öztürk eşliğinde takımdan ayrı çalışmalar yapan kalecilerimiz Mert Günok, Serkan Kırıntılı ve Ertuğrul Taşkıran, çift kalede dönüşümlü olarak görev aldı. Çift kale maç sırasında kasık bölgesinde ağrı hisseden Gökhan Gönül, çalışmayı yarım bıraktı.

Bel ağrısı bulunan Volkan Demirel, sağ dizinde ağrıları bulunan Özer Hurmacı ve sağ ayak bileğinde ağrıları bulunan Fabio Bilica antrenmanı çıkmadı. Bu oyuncularımız, kendilerine verilen özel programlar dahilinde tedavi ve çalışmalarını tesislerde sürdürdü. Sol ayak bileğinden sakatlığı bulunan Miroslav Stoch da antrenmanda yer almadı. Stoch, Bireysel Oyuncu Antrenörümüz Dolu Arslan eşliğinde çalışma ve tedavilerini tesislerde sürdürdü.

Takımımız, Ankaragücü maçı hazırlıklarına, 12 Mayıs Perşembe günü Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde yapacağı antrenmanla devam edecek. Saat 11.00’de başlayacak bu antrenman, basın mensuplarına da açık tutulacak.


PAYLAŞ