Volkan Demirel Logo
19ARALIK 2016
Dirk Advocaat:

Dirk Advocaat: "Golleri Doğru Zamanda Attık"

Teknik Direktörümüz Dirk Advocaat, 3-0 galibiyetimizle tamamlanan Gençlerbirliği karşısında en iyi oyunlarından birini sergilemediklerini söyledi ve golleri doğru zamanda attıklarını ifade etti.

Karşılaşmanın ardından yayıncı kuruluşa ilk olarak maçı değerlendiren Advocaat, “En iyi oyunlarımızdan biri değildi. Golleri doğru zamanda attık. Özellikle sezon başı bazı maçlar var ki, çok iyi oynadık ama kaybettik. En iyi maçımız değildi ama kazandık. Futbol böyle. Antalya’dan önce Avrupa’da grubumuzun lideriydik. Ligde 1 maç kaybettik, bu da olabilecek bir şey” dedi.

Volkan Demirel’in sergilediği performansla ilgili Advocaat, “Türkiye’nin en iyi kalecilerinden biri herkes bunu biliyor. Bu akşam harika anlar gösterdi bize. Onun gibi bir kaleciye ihtiyacımız vardı bu akşam” ifadelerini kullandı.

Son olarak kadro dışı kalan Emmanuel Emenike ile Gregory van der Wiel’le ilgili konuşan Dirk Advocaat, “Bir kulübe geliyorsanız bazı kurallar olduğunu bilirsiniz. Burada çalışan herkes için geçerlidir; oyuncular, teknik heyet, kulübün diğer çalışanları… Kurallar neyse herkes o kurallara uymalıdır. Ama onlar kendi kuralları çerçevesinde devam edebileceklerini düşündüler. Bu şekilde olmaz” diyerek sözlerini noktaladı.

Basın Toplantısı


Teknik Direktörümüz Dirk Advoocat maç sonrası basın toplantısında soruları yanıtladı. Hollandalı teknik adamın konuşmalarından derlediklerimiz özetle şöyle;

“Bu maç en iyi maçlarımızdan biri değildi. Ligde ilk 3 maçta sadece 1 puan almıştık. O 3 maçta da iyi oynayan bizdik. Bu akşam ise iyi taraf biz değildik ama kazandık. Böyle şeyler futbolda oluyor. Burada takım performansı söz konusu. En iyi düzeyde takım performansını bu akşam alamadık. Son 10 maçta sadece 1 maç kaybetmişiz. Neden bu maç üzerinden değerlendiriyoruz ki takımı? Futbolda bazen şans da gerekiyor. Rakibimiz bugün iyi oynadı buna hayır diyemem.”

 

 

PAYLAŞ