Volkan Demirel Logo
10KASIM 2011
Eskişehirspor Maçı Hazırlıkları Sürüyor

Eskişehirspor Maçı Hazırlıkları Sürüyor

Fenerbahçemiz, Spor Toto Süper Lig’in 11. haftasında, kendi evinde Eskişehirspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına, bugün sabah saatlerinde Can Bartu Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla devam etti.

Sportif Direktör ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman yönetiminde saat 11.00’de başlayan ve 1 saat 20 dakika süren antrenman boyunca, Kocaman’ın yardımcıları Fahrudin Ömeroviç ve İsmail Kartal, antrenör Turgay Altay, kaleci antrenörü Murat Öztürk, kondisyoner Alper Aşçı ile maç analisti Arda Keskin de çalışmada hazır bulundu.

Koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman, 2 grup halinde yapılan 5’e 2 top kapma ve pas çalışmalarıyla devam etti. 6 minyatür kaleli maçtan sonra dar alanda yapılan çift kale maçla antrenman noktalandı. Çift kale maç sırasında Uğur Boral ile girdiği bir ikili mücadelede sağ kalçasına darbe alan Semih Şentürk, tedbir amaçlı olarak antrenmanı yarım bıraktı. Sağ alt adalesinde zorlama bulunan Serdar Kesimal ise antrenmanın ilk bölümünde ve 6 minyatür kaleli maçta yer aldıktan sonra, yine tedbir amaçlı olarak çift kaleye katılmadı.

Milli takımlarda bulunan oyuncularımız Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Selçuk Şahin, Emre Belözoğlu, Caner Erkin, Joseph Yobo, Henri Bienvenu ve Mert Günok antrenmanda yer almazken; Cristian Baroni, Bireysel Oyuncu Antrenörümüz Dolu Arslan eşliğinde sahada yaptığı çalışmalarla antrenmanı tamamladı. Reto Ziegler, Issiar Dia ve Serkan Kırıntılı’nın tedavilerine ise devam edildi.

Fenerbahçemiz, Eskişehirspor maçı hazırlıkları kapsamında 11 Kasım Cuma günü A2 Takımımızla Can Bartu Tesisleri’nde bir hazırlık maçı yapacak. Saat 10.30’da başlayacak bu maç basın mensuplarına kapalı tutulacak.


PAYLAŞ