Volkan Demirel Logo
09KASIM 2011
Fenerbahçemiz Günü Çift Antrenmanla Tamamladı

Fenerbahçemiz Günü Çift Antrenmanla Tamamladı

Fenerbahçemiz, Spor Toto Süper Lig’in 11. Haftasında, 19 Kasım Cumartesi günü Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı’nda Eskişehirspor ile yapacağı maçın hazırlıklarına, akşam saatlerinde Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde yaptığı günün ikinci antrenmanı ile devam etti.
 

Sportif Direktör ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman yönetiminde saat 17.00’de başlayan ve 1 saat 25 dakika süren antrenman basına açık gerçekleştirildi. Antrenman boyunca, Kocaman’ın yardımcıları Fahrudin Ömeroviç ve İsmail Kartal, antrenör Turgay Altay, kaleci antrenörü Murat Öztürk, kondisyoner Alper Aşçı ile maç analisti Arda Keskin de çalışmada hazır bulundu.

 

Koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenmanda 2 gruba ayrılan oyuncularımız top kapma ve pas çalışması yaptılar. Ardından dar alanda pas organizasyonları çalışan oyuncularımız antrenmanı yine dar alanda yaptıkları çift kale maçla tamamladılar.

 

Sezer çalışmaların tamamında yer aldı
Sabah antrenmanına gribal enfeksiyon rahatsızlığı bulunduğu için katılamayan Sezer Öztürk akşam antrenmanında ise takımdaki yerini aldı.


Gribal enfeksiyon rahatsızlığı bulunan Semih Şentürk ile Milli Takımımızın Hırvatistan’la oynayacağı EURO 2012 play-off karşılaşması için Milli takım kampında bulunan; Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Selçuk Şahin, Emre Belözoğlu ve Caner Erkin’in yanı sıra ülkelerinin Milli takım kamplarında bulunan Joseph Yobo ve Henri Bienvenu ile A2 Milli Takımımızın Norveç ile yapacağı maç için A2 takım kampına katılan Mert Günok antrenmanda yer almadı.

 

Sağ arka alt adelesinde ağrıları bulunan Serdar Kesimal tedbir amaçlı antrenmana katılmazken, Cristian Baroni, Reto Ziegler, Issiar Dia ve Serkan Kırıntılı’nın ise tedavisine devam edildi.


Fenerbahçemiz, Eskişehirspor maçı hazırlıklarına 10 Kasım Perşembe günü Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde yapacağı antrenmanla sürdürecek. Saat 11.00’de başlayacak antrenman basın mensuplarına açık gerçekleştirilecek. 

 

BASIN FOTOĞRAFI

BASIN FOTOĞRAFI

BASIN FOTOĞRAFI

BASIN FOTOĞRAFI

BASIN FOTOĞRAFI

BASIN FOTOĞRAFI

BASIN FOTOĞRAFI  

BASIN FOTOĞRAFI


PAYLAŞ