Volkan Demirel Logo
28TEMMUZ 2005
Fatih Terim Samandıra’da

Fatih Terim Samandıra’da

Fenerbahçe’miz yeni sezon hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla sürdürdü.

 

Samandıra Tesisleri’nde gerçekleştirilen ve kondisyon ağırlıklı geçen antrenmana teknik direktörümüz  Christoph Daum katılmadı. Antrenman öncesi takım elbise ile sahaya çıkan Daum, futbolcularımızla bir süre görüştü ve çalışmanın bir bölümünü izledikten sonra, Samandıra Tesisleri’ni ziyaret edecek olan Milli Takımlar Başdanışmanı Fatih Terim ve yardımcılarını karşılamak üzere tesislere gitti.

 

Saat 12.00’de Fatih Terim ekibiyle tesislerimize gelerek Volkan Ballı tarafından karşılandı.

 

Oyuncularımız, Teknik Direktörümüz Christoph Daum ve teknik heyetle bir süre görüşen Terim daha sonra tesislerimizden ayrıldı.

   

VOLKAN İLE ÖZEL GÖRÜŞTÜ

Christoph Daum, antrenman öncesi kaleci Volkan Demirel ile de saha içinde özel bir görüşme yaptı.

   

KONDİSYON ÇALIŞTILAR

Futbolcularımız  bu sabah yapılan antrenmanda kondisyon ve istasyon çalışması yaptı.

 

Yardımcı Antrenörümüz Roland Koch yönetiminde önce düz  koşu yapan takımımız, daha sonra çeşitli engeller ve aletlerin koyulduğu küçük sahaya geçerek, burada istasyon ve koordinasyon çalışması gerçekleştirdi.

 

Futbolcuların antrenman boyunca son derece neşeli oldukları gözlenirken, zaman zaman birbirleriyle şakalaştıkları dikkat çekti.

 

Bu arada Kaptan Ümit Özat ve Alex, antrenman sırasında yeni transfer Stephen Appiah ile sohbet ederken, Ganalı futbolcu idman bitiminde bir süre daha sahada kalarak kültür-fizik hareketleri yaptı.

 

Antrenmana sakatlıkları süren Anelka, Luciano ve Servet, bağırsak enfeksiyonuna yakalanan Serkan ile Üniversite Milli Takımı’na giden Can katılmadı.

 

Takımımz bu akşam yapacakları ikinci antrenmanla yeni sezon hazırlıklarını sürdürecek.

 


PAYLAŞ