Volkan Demirel Logo
28EYLÜL 2009
Fc Sheriff Hazırlıkları Başladı

Fc Sheriff Hazırlıkları Başladı

Profesyonel Futbol Takımımız 1 Ekim 2009 Perşembe günü FC Sheriff ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına bir gün iznin ardından başladı.

Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde saat 11.00'de teknik direktörümüz Christoph Daum'un mini toplantısıyla başlayan idman, daha sonra Roland Koch'un motivasyon dolu konuşmasıyla devam etti. Koch, konuşması sırasında oyuncularımıza puan durumunun bulunduğu bir gazete kupürünü göstererek "Lideriz ve lider kalmalıyız" dedi. Maçın adamı seçilen Cristian yine omuzlarda taşındı.

Bu konuşmanın ardından takımımız Antalyaspor maçında yenilen bir gol nedeniyle 20 şınav çekti.

FC Sheriff maçı hazırlıkları İrfan Saraloğlu yönetiminde düz koşu, Roland Koch yönetiminde ısınma ve koordinasyon hareketleriyle devam etti. Takımımız bu çalışmaların ardından iki etaptan oluşan ve bir saat 40 dakika süren kademeli koşu yaptı. İlk etabın sonunda oyuncularımız Roland Koch'u omuzlarına alarak ikinci bölümü yapmaması için uğraştılarsa da bunda başarılı olamadılar.

Koşu sonunda bazı oyuncularımızın çimlere yatarak dinlendiği görüldü. Takımımız koşu çalışmasının ardından dar alanda kontrollü pasa yönelik bir çift kale maç ve serbest çift kale maç ile idmanı tamamladı.

Alex, koşu sırasında; Deivid ise çift kale maçta kontrol amaçlı antrenmanı bıraktı.

Ayrıca Antalyaspor maçında sakatlanan oyuncularımız Andre Santos, Gökhan ve Güiza idmana katılmadı. Bu oyuncuların tedavilerinin sürdürüldüğü bildirildi. Öte yandan Güiza'nın sağ topuğundaki ağrı nedeniyle MR'ı çekildi.

İdmanın ardından kalecilerimiz sahada kalarak kaleci antrenörlerimiz eşliğinde özel bir çalışma yaptı.

Antrenman sonrasında kalecimiz Volkan Demirel, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Takımımız FC Sheriff maçının hazırlıklarına yarın saat 18.00'de basına kapalı olarak yapacağı idman ile devam edecek.

Brezilyalılar antrenmanı izledi

Öte yandan, Antalya'da tıbbi ve kimyevi maddeler üreten bir şirketin davetlisi olarak Türkiye'ye gelen 30 kişilik Brezilyalı işadamı topluluğu, Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde Brezilyalı oyuncularımızla bir araya geldi. Futbol Takımımız İdari Menajeri Hasan Çetinkaya, misafirlerimize bu ziyaretleri sırasında eşlik etti. Oyuncularımızla sohbet edip fotoğraf çektiren konuklar, bir süre idmanı izledikten sonra tesislerden ayrıldılar.

BASIN FOTOĞRAFI

BASIN FOTOĞRAFI

BASIN FOTOĞRAFI

BASIN FOTOĞRAFI


PAYLAŞ