Volkan Demirel Logo
14TEMMUZ 2009
Fenerbahçe Gazetesi Çıktı

Fenerbahçe Gazetesi Çıktı

Milyonların tutkusu, Fenerbahçelilerin merakla beklediği Fenerbahçe Gazetesi'nin 67. Temmuz sayısı,ön kapağında  "Tek hedef Şampiyonluk" manşeti ve  yine dopdolu içeriği ile tüm Fenerbahçelilerin beğenisine sunuldu..


* Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanımız Aziz Yıldırım'ın seçim sonuçlarını yorumlayan ve yeni dönemdeki hedeflerini özetleyen " Çalışmalarımıza kaldığımız yerden devam ediyoruz " başlıklı yazısının tamamını Fenerbahçe Gazetesi'nde bulacaksınız…


* Yeni teknik direktörümüz Christoph Daum, üç yıllık sözleşmesini imzaladığı törende "Efsane Başkan Aziz Yıldırım'la birlikte Fenerbahçe'ye 3 yıl şampiyonluk yaşatacağız" dedi.


* Başkan Aziz Yıldırım "Bir gün herkes Fenerbahçeli olacak" dedi ve Mehmet Topuz şapkayı giydi başlıklı haber-yorum sayfamızda, bu transferin öyküsü ve Mehmet Topuz'un sözlerini arkadaşımız Atakan Bingöl kaleme aldı. İlgiyle okuyacaksınız..

* Profesyonel futbol şubesinin tek yetkili olarak yönetimi için " Sportif Direktör" olarak göreve başlayan Aykut Kocaman ile Başkanımız Aziz Yıldırım'ın bu konudaki açıklamalarını, arkadaşımız Rıdvan Birtek'in kaleminden en geniş şekilde bu sayımızda okuyacaksınız.


* "Fenerbahçe formasıyla mutlu olacağım" sözleriyle duygularını açıklayan flaş transferimiz Bilica'nın futbolculuk kariyerini ilgiyle izleyeceksiniz.
 

* Efsane futbolcumuz Cemil TURAN, Gazetemizdeki köşesinden " Başkan Yıldırım'ın Arda'ya teklifini" farklı bir bakış açısından yorumladı.. Fenerbahçe Gazetesi'nde okuyun. .


* Genel Yayın Yönetmenimiz Atila Bartın, "Yeni yıldızlarla daha da güçlendik" başlıklı yazısında, yeni sezondaki Fenerbahçe'yi yorumladı.
 

* "Fenerbahçe' yi Fenerbahçe yapanlar" sayfamızın editörü Eyüp Karadayı'nın bu ayki konuğu, 1945- 1952 yılları arasında top koşturan, Türk futbolseverlerinin sarışın olduğu için "Ayva Erol" olarak tanıyıp sevdiği, milli futbolcu "Erol Keskin".. O dönemin "Efsane kadrosunun" değişmez elemanı olan bu yaşayan efsane futbolcumuzun  ilginç anı ve yaşam öyküsünü gazetenizde bulacaksınız ..

*  Yeni kuşağın  büyük gelecek vadeden futbolcusu Bekir İrtegün, Fenerbahçe defansının yeni savaşçısı olarak uzun yıllar görev yapacak bir isim.." Tribünler doluyken bu statta maça çıkmak istiyorum" sözleriyle özlemini dile getiren Bekir'in hikayesini Ercan Alper yazdı..

*  Geçtiğimiz günlerde iki değerli futbolcumuzun yaşadığı mutluluğa tanık olduk.. Roberto Carlos ile genç kalecimiz Volkan Babacan'a Fenerbahçe Gazetesi olarak mutluluklar diliyoruz.

*  Usta yazarımız Hasan Yılmaer'in " Umuda yolculuk " başlıklı yazısını mutlaka okuyunuz

* Değerli gazeteci--yazar Ali Sami Alkış," Nereden nereye !.." başlıklı inceleme yazısında  bu defa , kuruluş yıllarından başlayarak, her kulüpte olduğu gibi, kulüplerimizin hemen her açıdan mücadele verdikleri yoklukların  hikayesini siz  Fenerbahçeliler için gün ışığına çıkartıyor.. Mutlaka okuyun ve de Fenerbahçeli oluşunuzla bir kez daha öğünün..

* Şampiyon "Sarı Meleklerimiz." Bayan voleybol takımımız, yeni ve güçlü transferlerle yeni sezona girecek.. Sponsorumuz  Acıbadem Sağlık Kurumları Başkanı Mehmet Ali Aydınlar'ın bizzat yürüttüğü transferlerle dünyaca ünlü yabancı ve yerli yıldızlar  Fenerbahçeli oldular..Arkadaşımız Aydın Şahin'in inceleme yazısını ilgiyle okuyacaksınız..

* Fenerbahçe'nin unutulmaz başkanlarından Faruk ILGAZ Gazetemizin bu sayısında da, başkanlığı dönemindeki ilginç bir anısını anlatıyor..  anlatıyor.. Ayrıca yakından tanıdığı ya da birlikte çalıştığı Fenerbahçe başkanların sizlere tanıtıyor.. İzleyiniz..

* Duayen gazeteci-yazar Eyüp Karadayı, "Bunları Biliyor musunuz?" başlıklı köşesinde, her zamanki gibi, Fenerbahçe ve Dünya sporu ile ilgili ilginç anekdotları arayıp-buldu ve sizler için kaleme aldı..

*  Fenerium'lardan sorumlu Asbaşkan Abdullah Kiğılı, bu konuda yeni dönemde yapılacak yenilikler hakkında Gazetemize bilgi verdi.. ..

* Geçmiş yılların ünlü futbolcusu Fenerbahçeli İsmail Kurt, spor yaşantısı boyunca kaleme aldığı şiirlerini bir kitapta topladı.. Kitapta yer alan ve geçen sayımızda yayınladığımız "Puşkaşname" başlıklı şiirinin sizlerden gördüğü büyük ilgi üzerine, İsmail Kurt'un  torununa olan sevgisini dile getirdiği " Adı Alaz'dır " şiirini de  ilgiyle okuyacağınızı umuyoruz..

*  Fenerbahçemizin yeni sezondaki en önemli transferlerinden Özer Hurmacı, daha uzun yıllar hizmet edeceği yeni kulübü Fenerbahçe için duygularını arkadaşımız Selahattin Güldürmez'e anlattı. İlgiyle izleyeceksiniz..

*  Kalecimiz Volkan Demirel gibi, sözleşmesini yenileyen futbolcumuz Selçuk Şahin, imza töreninde arkadaşımız Yaşar Erkan'a " Fenerbahçe hayatımın bir parçası " diyerek futbol yaşantısına bu kulüpte kapatacağını söyledi.

*  Gazeteci-yazar arkadaşımız Eyüp Karadayı'nın, futbol dünyasının zenginlerini araştırıp, ilginç sonuçlara  vardığı" En çok kazananlar"  yazısını mutlaka okuyunuz..

*  Kürekçilerimizden Kupalara adeta ambargo kondu.. Türkiye Kupası'nı yine kazanan sporcularımızın başarı hikayesini gazetemizde okuyacaksınız.

*  TSYD Başkanı değerli gazeteci arkadaşımız Naci Arkan, tribünlerin dünü ve bugününü ele alan ilginç bir yazı kaleme aldı. Fenerbahçe Gazetesi'nde okuyunuz..

*  Aramıza yeni katılan basketbol yazarı  Jak Benzonana, basketbol ligi Play-Off  maçlarını kendi yorumuyla sizler için kaleme aldı. Arkadaşımızın yazılarını her sayımızda ilgiyle okuyacağınızı ümit ediyoruz..
 
*  Akdeniz Oyunları'na katılan sporcu kafilemiz içinde Fenerbahçeli sporcularımız aldıkları madalyalarla farklı bir performans gösterdiler. Fenerbahçe camiası için övünç kaynağı olan bu başarıların detayları yine gazetenizde..

*  Arkadaşımız Eyüp Karadayı, "Beşiktaş duruşuna karşı Fenerbahçe vuruşu" başlığı ile kaleme aldığı inceleme yazısında,  Mehmet Topuz'un transferi nedeniyle Fenerbahçe yönetimini "etik davranmamakla" suçlayan Beşiktaşlıların , bu konuda yakın geçmişte sergiledikleri davranışları teker teker ortaya koydu. Mutlaka izleyiniz..

* Gazetemizde yazılarını okumakta olduğunuz yazarlarımız Eyüp KARADAYI, Hakkı YALÇIN, Bedri BAYKAM, Cemil TURAN, Selçuk YULA, Köksal ÖZBEK, Atila BARTIN, Dr.Sedat HAYRAN, Rüştü ŞENKARDEŞ ve Sibel KURT' un yanı sıra 62 .nci sayımızdan itibaren,  yazılarıyla gazetemizin köşelerini süsleyen duayen gazeteci Hasan YILMAER'den sonra bir güçlü kalemler Ali Sami Alkış, Naci ARKAN  ve Jak BENZONANA  da artık ilginç yazıları ile sizlerle beraber olacak..

*  Kulübümüzden ayrılan teknik direktör Aragones'in parasal açıdan ileriye sürdüğü şartları "PARAGONES !.." başlıklı yazısıyla "Hey gidi günler hey"  köşesinde yerini alan Ateş böceği Ercan BOSTANCIOĞLU, yine kendisine has ve net üslubuyla gazetemizin okurlarını güldürürken, çizdiği bulmaca ile de sizleri düşündürecek.. Fenerbahçe Gazetesi'nde..

* Bunların dışında, çeşitli branşlarımızın faaliyetleri ile yurdun ve dünyanın çeşitli bölgelerinde kurulu Fenerbahçeliler Dernekleri'nin aktiviteleri, sosyal içerikli etkinliklerini yine Fenerbahçe Gazetesi'nde izleyebilirsiniz..


*  Gazetemizin arka kapağının dışı yüzünde Turcell Süper Ligi'nin 2009-2100 sezonu ilk yarı fikstürünü bulacaksınız. Kesip saklayabilirsiniz..

* Genel Yayın Yönetmeni Atila Bartın ile Yazı İşleri Müdürü ve Yayın Koordinatörü Eyüp Karadayı' nın yönetiminde, Görsel yönetmen Aydın Şahin ve Genel Koordinatör Cemil Turan denetiminde hazırlanan, her sayısı ses getiren ve okurlarının büyük beğenisini kazanan Fenerbahçe Gazetesi, Fenerbahçelilerin gözü, kulağı ve sesi olmaya devam ediyor.. Gazetemiz taraftarla bütünleşerek ve onlardan aldığı güçle Fenerbahçe'nin bilinmeyen ve merak edilen yanlarını tanıtmaya devam edecektir..

* Fenerbahçe Gazetesi, gazete bayilerinin yanı sıra, yurtiçindeki ve yurtdışındaki Fenerbahçe Dernekleri ile Fenerbahçe Futbol Okulları ve Fenerium mağazalarında düzenli satılmaktadır..


ÖNEMLİ UYARI :

Fenerbahçe Gazetesi`ne abonelik ve diğer görüşmeler sadece; "Fenerbahçe Spor Kulübü Dereağzı Tesisleri, Kalamış-İstanbul " adresindeki merkezden, 0216. 348 43 15 no telefondan ve web sitemizden yapılmaktadır: "www.fbgazetesi.com" Bunun dışında abonelik sistemimiz yoktur..

Gazetemizi bulamayan taraftarlarımız, Detaylı bilgi için 0216 348 89 00 dan yardım alabilirler. Ayrıca "[email protected]" adresine e-posta atabilirler.

PAYLAŞ