Volkan Demirel Logo
08EYLÜL 2010
Fenerbahçe Gazetesi’nin 81. Sayısı Çıktı

Fenerbahçe Gazetesi’nin 81. Sayısı Çıktı

Zengin içeriği, ilginç haber ve fotoğrafların yanı sıra  tüm şubelerimizin faaliyetleri, derneklerimizle ilgili haberleri kapsayan sayfaları ve taraftarımızın merakla beklediği Fenerbahçe Gazetesi’ni büyük bayiler ve Fenerium Mağazalarında bulabilirsiniz.

* Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Sn. Aziz Yıldırım, her ay olduğu gibi bu defa da yazdığı yazısı ile yine ses getirecek.. Başkanımız "Büyük bir dönüşüm, değişim ve gelişim içindeyiz" başlıklı yazısında, yeni sezon öncesi tüm taraftarlarımıza seslenmektedir. Gazetemizde mutlaka okuyunuz..

* Fenerbahçe Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Atila BARTIN’ın Fenerbahçe A2 Takımından Fenerbahçe A takıma çıkma başarısı göstererek, Volkan Demirel’in sakatlığında kaleyi devralan Mert Fehmi Günok ile yaptığı röportaj kendi kaleminden gazetemizde ilgiyle izleyeceksiniz..

*  Efsane futbolcumuz Cemil TURAN, Gazetemizdeki köşesinde  "Sabır acıdır ama meyvesi tatlıdır" başlıklı yazısında A2 Takımından A Takıma çıkarak herkesin güvenini kazanan genç oyunculara değinmiştir. Mutlaka okuyunuz..

*Her sezon hedeflerini daha yukarıya çıkarma başarısı gösteren Fenerbahçe Ülker Basketbol Takımının yeni antrenörü Neven Spahija’nın arkadaşımız Saygınhan ÇELİK’e verdiği  röportajda muhtemelen aklınızdaki tüm suallerin yanıtını bulacaksınız..
 
* Genel Yayın Yönetmenimiz Atila BARTIN bu sayımızdaki  "Fenerbahçe yeniden yeşeriyor" başlıklı köşe yazısında, Avrupa arenasında şanssızlık eseri alınan yenilgilerin Başkan Aziz Yıldırım’ın ve Yönetim Kurulu’nun Aykut Kocaman’a tam anlamıyla güvenmesiyle başarısızlıkların telafi edileceğinden söz etmektedir.

* "Fenerbahçe’yi Fenerbahçe yapanlar" sayfamızın editörü Eyüp KARADAYI’nın bu ayki konuğu, Türk futbolunun efsane oyuncusu Osman ARPACIOĞLU…"Bay Gol" başlığı ile sizlere lanse ettiği bu büyük efsanenin, ilginç anı ve yaşam öyküsünü gazetenizde bulacaksınız.. 

* Gazetemizin yeni yazarı Nuray BAYKAL "Gençlik Göklerde" başlığı ile yaptığı sayfasında havacılık ile ilgili her şeyi sizlerle paylaşmaktadır. İlgiyle izleyeceksiniz..

* 20. Avrupa Atletizm Şampiyonası’nda Fenerbahçe’ye ve Türkiye’ye 100 metre engellide şampiyonluk sevinci yaşayan ve yaşatan Nevin Yanıt’ın "Türkiye’den sprinter atlayıcı çıkmaz düşüncesini altın madalyayla yıktım" başlıklı haberini arkadaşımız Atilla SERTBAKAN sizler için hazırladı.. İlgiyle okuyacaksınız..

*   Duayen gazeteci-yazar Eyüp KARADAYI, "Bunları Biliyor musunuz ?.." başlıklı köşesinde, her zaman Fenerbahçe ve Dünya sporu ile ilgili ilginç anekdotları arayıp-buluyor ve sizler için kaleme  alıyor..Bu sayımızdakileri de ilgiyle okuyacağınızı umuyoruz..


* Arkadaşımız Rıdvan BİRTEK, yeni transferlerin imza töreninde konuşan Aykut Kocaman’ın "Günümüz futboluna uygun oyuncular transfer ettik" başlıklı haberini Gazetemizde sizlerle paylaşıyor. Okuyunuz..

*  Fenerbahçe’nin unutulmaz başkanlarından Faruk ILGAZ, Fenerbahçe’de "Uçan bir kaleci,  Cihat Arman" başlıklı yazısı, Fenerbahçe’nin efsane kalecinin hafızalarda yer edişini açığa çıkarıyor. Faruk ILGAZ’ın kaleme aldığı yazıyı ilgiyle okuyacaksınız..

* 14- 26 Ağustos 2010 tarihleri arasında Singapur’da yapılan 1. Gençlik Olimpiyat Oyunları’nda Milli Takım’da olan 8 Fenerbahçeli sporcu büyük başarılar elde etti. Arkadaşımız Baki Aydın’ın "Fenerbahçeli sporcular Singapur’dan madalyalarla döndüler" başlıklı haberini keyifle takip edeceksiniz..

* Fenerbahçe U18 takımı ile Türkiye Şampiyonluğu yaşayarak, Fenerbahçe A2 takımının antrenörlüğüne getirilen Fenerbahçe’nin efsane futbolcusu Hakan Tecimer "Her zaman zirvede olmak için kaliteli oyuncu yetiştirmek gerekiyor"  diyerek hedeflerine değindi.
Arkadaşımız Saygınhan ÇELİK’ in yapmış olduğu haberi ilgiyle izleyeceksiniz..
 
* Performansıyla Fenerbahçe U18 takımından A2 takımına çıkarak göz dolduran "Ruhsuz" lakaplı büyük yetenek Berkay Can Değirmencioğlu’nun  arkadaşımız Atilla SERTBAKAN’a "Fenerbahçe hayallerimi gerçekleştireceğim kulüp" başlığı ile verdiği röportajı beğeni ile izleyeceksiniz..

* Avrupa Birliği Bayanlar Boks Şampiyonası’nda 16 sporcu ile mücadele eden Milli Takım’a değinen arkadaşımız Yaşar Erkan’ın Türkiye bayan boks Milli takımı Avrupa Boks Şampiyonu oldu başlıklı haberi ile sizleri bilgilendirmektedir..

*  Şampiyon Fenerbahçe Erkek Voleybol Takımının Halk Bankası’ndan transfer ettiği Ersin Durgut’un arkadaşımız Atilla SERTBAKAN’a verdiği röportajda; " Renklerine âşık olduğum takımdayım. Çok güçlendik..Sıradaki hedefimiz Avrupa" diyerek gelecekle ilgili düşüncelerini bizlerle paylaştı.. Mutlaka okuyunuz..

* Ramazan Ayı münasebetiyle hazırlamış olduğumuz "Fenerbahçe’de Ramazan" sayfasında Ramazan Ayında gerçekleşen etkinlikleri görebileceksiniz.

* Ali GÜMÜŞ’ ün Türk futboluna hizmet vererek sayısız başarılara imza atmış Fenerbahçeli futbolcu Lefter Küçükandonyadis’ i anlattığı "Bilinmeyen Lefter gerçeği" başlıklı yazısını ilgiyle okuyacaksınız..

* Yazılarıyla gazetemize renk katan yazarımız Bedri Baykam’ın "Fenerbahçe ve yeni dönem" başlıklı yazısını sizlerle paylaşıyor. Mutlaka okuyunuz..

*  Usta yazarımız Hasan YILMAER’ in " Arama ve alışma" başlıklı yazısını mutlaka okuyunuz..
 
*  Jak BENZONANA’ nın Fenerbahçe bayan ve erkek basketbol takımları ile ilgili "Avrupa Ligi’nde rakipler"  başlıklı yazısını keyifle okuyacağınızı umuyoruz..

*  Tecrübeli gazeteci Düşvar İYİİŞ’in  "Şanlı tarihin altın yaprakları" başlıklı köşesini ilgiyle izlediğinizi biliyoruz. Keyifle takip ettiğiniz bu yazı dizisine bu ayki sayımızda "İmrenilen rekor yılları" başlığı ile devam ederek, kazanılan şampiyonluklara değinecektir..

*  Ateş böceği Ercan BOSTANCIOĞLU, yine kendisine has üslubuyla çizdiği bulmaca ile gazetemizin okurlarını düşündürürken, öte yandan da sizleri eğlendirecek.. Ayrıca  "Hey gidi günler hey" köşesindeki "Ver elini Romanya- Piteşti" başlıklı ilginç anısını büyük keyifle okuyacaksınız..

*  Geçmiş yılların ünlü futbolcusu Fenerbahçeli İsmail KURT, başarılı spor yaşantısı boyunca kaleme aldığı şiirlerini bir kitapta topladı.. Kitapta yer alan ve geçen sayılarımızda yayınladığımız şiirlerinin sizlerden gördüğü büyük ilgi üzerine, biz de kitabından alıntılara devam ediyoruz..Bu sayımızda da, İsmail KURT’un  " Boyalıkta bir cennet" isimli şiirini beğeni ile okuyacağınızı umuyoruz..

*  Gazetemizde yazılarını okumakta olduğunuz yazarlarımız; Eyüp KARADAYI, Bedri BAYKAM, Cemil TURAN, Selçuk YULA,  Köksal ÖZBEK, Atila BARTIN, Sertaç KAYSERİLİOĞLU, Dr .Sedat HAYRAN, Rıdvan BİRTEK, Rüştü ŞENKARDEŞ, Kadir BIYIKLI, Jak BENZONANA. Selahattin GÜLDÜRMEZ, Ercan ALPER,Yaşar ERKAN, Serpil YAĞLI ve Sibel KURT’ un yanı sıra,  yazılarıyla gazetemizin köşelerini süsleyen duayen gazeteci Hasan YILMAER’ den sonra, güçlü kalemler; Hakkı YALÇIN, Ali GÜMÜŞ, Ali Sami ALKIŞ, Naci ARKAN, Onur BELGE, Düşvar İYİİŞ, Turan SOFUOĞLU  ilginç yazıları, değerli karikatürist arkadaşımız Salih KÜTÜKÇÜ de çizgileriyle  sizlerle beraber olacak..

* Bunların dışında, çeşitli branşlarımızın faaliyetleri ile yurdun ve dünyanın çeşitli bölgelerinde kurulu Fenerbahçeliler Dernekleri’ nin aktiviteleri, sosyal içerikli etkinliklerini,spor okullarının  faaliyetlerini  yine Fenerbahçe Gazetesi’nde izleyebilirsiniz..
 
* Genel Yayın Yönetmeni Atila BARTIN ile Yazı İşleri Müdürü ve Yayın Koordinatörü  Eyüp KARADAYI’ nın yönetiminde, Görsel yönetmen Aydın ŞAHİN, Genel Koordinatör Cemil TURAN denetiminde ve Halkla İlişkiler departmanı sorumlusu Serpil YAĞLI’ nın katkılarıyla hazırlanan, her sayısı ses getiren ve okurlarının büyük beğenisini kazanan Fenerbahçe Gazetesi, Fenerbahçelilerin gözü, kulağı ve sesi olmaya devam ediyor.. Gazetemiz, taraftarla bütünleşerek ve onlardan aldığı güçle Fenerbahçe’ nin bilinmeyen ve merak edilen yanlarını tanıtmaya devam edecektir..

* Fenerbahçe Gazetesi, büyük gazete bayilerinin yanı sıra, yurtiçindeki ve yurtdışındaki Fenerbahçe Dernekleri ile Fenerbahçe Futbol Okulları ve Fenerium mağazalarında düzenli satılmaktadır..

ÖNEMLİ UYARI

Fenerbahçe Gazetesi`ne abonelik ve diğer görüşmeler sadece; "Fenerbahçe Spor Kulübü Dereağzı Lefter Küçükandonyadis Tesisleri, Kalamış-İstanbul " adresindeki merkezden, 0216. 348 43 15 no.lu telefondan ve web sitemizden yapılmaktadır: "www.fbgazetesi.com" Bunun dışında abonelik sistemimiz yoktur..
Gazetemizi bulamayan taraftarlarımız, detaylı bilgi için 0216 348 89 00 dan yardım alabilirler. Ayrıca `[email protected]` adresine e-posta atabilirler.


PAYLAŞ