Volkan Demirel Logo
03AĞUSTOS 2010
‘’Fenerbahçe Hızlı Bir Düzelmeyi Hedefliyor’’

‘’Fenerbahçe Hızlı Bir Düzelmeyi Hedefliyor’’

Fenerbahçemizin, Şampiyonlar Ligi 3. eleme turu rövanş karşılaşmasında, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı’nda 4 Ağustos 2010 Çarşamba günü İsviçre’nin Young Boys takımıyla yapacağı maçla ile ilgili olarak, UEFA resmi sitesinde bir yorum-habere yer verildi. Yorum-haberde şu görüşlere yer verildi:

"Türkiye’den katılan 3 spor kulübü de geçtiğimiz hafta Avrupa’da bir başarı gösteremedi ancak Fenerbahçe Spor Kulübü Çarşamba günü oynayacakları maçtan umutlu ve kendine güvenen bir tavır sergiliyor.
Avrupa’da oynanan kupa maçlarının kazanılamamasının ertesinde, Türkiye’de ülke çapında bir hayal kırıklığı yaşanırken, tek bir kulübün, Fenerbahçe Spor Kulübü’nün, rövanş maçı oynayacak olması umutları canlı tutuyor.
İstanbul’daki rakipleri Galatasaray AŞ ve Beşiktaş JK gibi, Fenerbahçe de turun ancak açılışını tamamlayabildi. UEFA Şampiyonlar Ligi’nin ilk turunda BSC Young Boys ile karşılaşan ve karşılaşmadan 2-2’lik bir skor ile ayrılan Fenerbahçe’de, kaleci Volkan Demirel takımın o akşamki en iyi oyuncusu olarak tanımlandı.
Fenerbahçe 2. yarıyı 10 kişi tamamlarken, takım kaptanı Alex yeni teknik direktör Aykut Kocaman’ın takımın daha hızlı ve dinamik oyun çıkarmasını istediğini ve bununla ilgili olarak da yeni antrenman teknikleri uyguladığından ve bu istenilen hedeflerin  çok zaman geçmeden gerçekleşeceğine inandığından bahsetti.  
Gökhan Ünal ile Semih Şentürk’dte biraz form düşüklüğü olması, Lugano’nun yokluğu Fenerbahçe defansında hataların oluşumuna yol açarken, Daniel Guiza da Aykut Kocaman’ın gelecek sezon kadro planlamalarında yer almayacak gibi görünüyor. Diğer yandan Miroslav Stoch’un Chelsea’de olduğu gibi, takımın başarı grafiğini arttıracağı yönünde beklentiler var.
Kocaman ise oyuncularının ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarına inandığını belirtırken, Alex ise "İlk maç için denecek çok bir şey yok, iyi değildik ama kendimizi geliştirecek kapasitedeyiz" diyor. "

PAYLAŞ