Volkan Demirel Logo
01AĞUSTOS 2010
Antrenmandan Notlar

Antrenmandan Notlar

Fenerbahçemiz, akşam saatlerinde Can Bartu Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla, 4 Ağustos Çarşamba günü Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı’nda oynayacağı Young Boys rövanş maçının hazırlıklarını sürdürdü.

Young Boys maçının kaseti izlendi

Antrenman öncesi Sportif Direktörümüz ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman, tüm oyuncularımızın katılımıyla, tesislerdeki toplantı odasında bir toplantı yaptı. Saat 18.00’de başlayan ve 30 dakika süren toplantı boyunca oyuncularına Young Boys ile oynanan ilk maçtan çeşitli kesitler izlettiren Aykut Kocaman maçla ilgili konuşmalar yaptı, uyarılarda bulundu.

Caner ve Volkan Demirel takımla çalıştı

Aykut Kocaman yönetiminde saat 18.30’da başlayan ve 1 saat 30 dakika süren antrenman boyunca, teknik ekipte yer alan Kocaman’ın yardımcıları Fahrudin Ömeroviç ve İsmail Kartal, antrenör Turgay Altay,  kaleci antrenörü Murat Öztürk, kondisyoner Alper Aşçı ile maç analisti Arda Keskin de çalışmada hazır bulundu. Koşu ve koordinasyon çalışmalarıyla başlayan antrenman, top kapma ve pas çalışmalarının ardından, dar alanda yapılan çift kale maçlarla sona erdi. Bu arada kalecilerimiz, Kaleci antrenörümüz Murat Öztürk ile ayrı bir çalışma gerçekleştirdi. Sakatlığı nedeniyle bir süredir antrenmanlara çıkmayan Caner Erkin ve Volkan Demirel de takımla birlikte çalışmalara katıldı.

Güiza ve Lugano ayrı çalıştı

Sakatlıkları süren İlhan, Mehmet Topuz ve Uğur Boral antrenmana çıkmadı. Bu oyuncularımız tedavi ve çalışmalarını tesislerde sürdürdü.  Oyuncularımız Lugano ve Güiza ise, takımdan ayrı olarak üst sahada kondisyoner Alper Aşçı eşliğinde ayrı bir çalışma gerçekleştirdi.

Bir grup oyuncumuz sabah antrenman yaptı

Bu arada oyuncularımızdan Lugano, Gökhan Gönül, Özer, Hasan, Berk, Gökay ve Okan sabah saatlerinde Can Bartu Tesisleri’nde, salonda, kas gruplarını kuvvetlendirmeye yönelik çalışmalar yaptı. Bu çalışmalar saat 10.00’da başladı ve 45 dakika sürdü.

Antrenman Saracoğlu’nda yapılacak

Takımımız, 2 Ağustos Pazartesi günü Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı’nda yapacağı antrenmanla Young Boys maçı hazırlıklarını sürdürecek. Saat 18.00’de başlayacak antrenmanın sadece ilk 15 dakikası basın mensuplarına açık tutulacak.


PAYLAŞ

ETİKETLER
ANTRENMANDAN, NOTLAR