Volkan Demirel Logo
21ŞUBAT 2006

"Fenerbahçe Kalesi Boş Kalmaz"

Milli Takımımızın ve Fenerbahçemizin file bekçilerinden Volkan Demirel, sitemize ve Fenerbahçe TV’ye teknik direktörümüz Christoph Daum ile arasında gerginlik olduğuna dair haberler ve oynayacağımız karşılaşmalar ile ilgili olarak çarpıcı açıklamalarda bulundu.
Volkan, teknik direktörümüz Christoph Daum ile aralarında yaşandığını iddia edilen problemlerin asılsız olduğuna değindi ve şunları söyledi: “Hocamız takımımızda kimi oynatıp kimi oynatmayacağına karar veren tek mercidir. O, hangimizi hazır görürse, onu oynatır. Kalede de durum aynı. Gerek Rüştü ağabey, gerek ben, gerekse Serdar onun uygun gördüğü maçlarda forma giyeriz ve görevimizi en iyi şekilde yerine getiririz. Kimsenin hocamızın kararını sorgulamak gibi bir durumu olamaz. Çünkü hangimizin hazır olduğunu düşünüyorsa o kaleye geçer ve en iyi şekilde Fenerbahçe Kalesini kurar. Hocam ile aramda sorun olduğunu düşünenlere verebileceğim tek cevap: Kimse merak etmesin Fenerbahçe Kalesi boş kalmaz. Hepimiz yeri geldiğinde çıkar kalemizi en iyi şekilde koruruz.”
Kalecimiz Volkan, takımımızın çarşamba günü yapacağı Tarsus İdman Yurdu maçı ile ilgili olarak, “Bizler taraftarımızın uzun yıllardır istediği Türkiye Kupası’nın bu yıl müzemize götürmek istiyoruz. Bunun için de oynayacağımız karşılaşmaları kazanarak yolumuza devam edeceğiz. Çarşamba günkü karşılaşmaya taraftarlarımızı ve onların bize güç veren desteğini bekliyoruz” diye konuştu.
Volkan Demirel, hafta sonu oynayacağımız lig maçı ve zirve mücadelesi için ise şunları söyledi: “Hafta sonu oynayacağımız Beşiktaş maçını kazanarak yolumuza devam etmek istiyoruz. Puan farkını açarak sezon sonunda şampiyonluk ipini göğüslemek istiyoruz. 3 puan fark bizim için stres konusu değil. Şampiyon olacağımıza inanıyoruz.”

BASIN FOTOĞRAFI

PAYLAŞ