Volkan Demirel Logo
01EYLÜL 2010
“Fenerbahçe’ye Gelmek Her Futbolcunun Hayalidir”

“Fenerbahçe’ye Gelmek Her Futbolcunun Hayalidir”

Profesyonel Futbol Takımımızın yeni transferi Serkan Kırıntılı Fenerbahçe Televizyonu'nun sorularını yanıtladı.

Fenerbahçe'ye geldiği için çok mutlu olduğunu söyleyen Milli Kaleci, "Öncelikle çok mutlu olduğumu belirtmek istiyorum. Çok büyük bir kulübe geldim. Fenerbahçe'ye gelmek her futbolcunun hayalidir ve ben bunu 25 yaşında yaşadım. Bir futbolcunun geleceği en iyi nokta. Bu formanın ağırlığını biliyorum. Çok büyük bir camia ve her şey çok güzel. Fenerbahçe'den geçmiş yıllarda da teklif olmuştu ve ben Ankaragücü'nden ayrıldıktan ve serbest kaldıktan sonra teklif daha da ciddileşti. Fenerbahçe'nin ismi kabul etmem için yeterli oldu" dedi.  

 
Takımda çok iyi kalecilerin olduğunu ve kendisini üst düzey bir rekabetin beklediğini kaydeden Serkan, "Volkan Demirel, Türkiye'nin en iyisi. Türk Milli Takımı'nın da kalecisi ve onu Milli Takım'dan da tanıyorum. Rekabetin her şekli güzeldir diye düşünüyorum. Volkan Ağabey için de, benim için, de Mert için de öyle; önemli olan Fenerbahçe'nin başarısı. Elimizden gelenin en iyisini yapacağımızdan hiç kimsenin şüphesi olmasın" ifadelerini kullandı. 

Fenerbahçe forması giyeceği günü iple çektiğini belirten Serkan Kırıntılı, "Anadolu Kulüpleri büyük takımlarla maçlara gelirken çok önceden hazırlık yaparlar. Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda Fenerbahçe'ye karşı oynamak, her Anadolu Kulübü için çok önemlidir, çok büyük bir olaydır. Benim için de öyleydi. Şimdi ise Fenerbahçe formasıyla sahaya çıkacak olmak bu işin en güzel kısmı olacak. O günü heyecanla bekliyorum" dedi. 

Serkan sözlerini Süper Lig'de ve Türkiye Kupası'nda şampiyonluğa ulaşarak taraftarlarımızı mutlu etmek istediklerini söyleyerek tamamladı.

PAYLAŞ