Volkan Demirel Logo
19AĞUSTOS 2015
Fenerbahçemiz Atromitos’un Konuğu Oluyor

Fenerbahçemiz Atromitos’un Konuğu Oluyor

Fenerbahçemiz, UEFA Avrupa Ligi Play-Off Turu ilk maçında Yunan ekibi Atromitos ile karşı karşıya gelecek. 20 Ağustos Perşembe günü Atina Peristeriou Stadı’nda oynanacak maç saat 21.00’da başlayacak ve karşılaşmada İtalyan hakem Daniele Orsato düdük çalacak.

Bu maçın rövanşı ise 27 Ağustos Perşembe günü Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı’nda oynanacak. Fenerbahçemiz, rövanş maçında turu getirecek sonucu elde ederse, Avrupa Ligi gruplarında mücadele etmeye hak kazanacak.

Avrupa’da 193. maç

Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu rövanş maçında Ukranya’nın Shakhtar Donetsk takımıyla karşılaşan ekibimiz Şükrü Saracoğlu’nda 0-0 berabere kaldığı rakibine deplasmanda 3-0 mağlup olmuş ve Şampiyonlar Ligi’nden elenmişti. Avrupa arenasına UEFA Avrupa Play-Off turunda devam eden Fenerbahçemiz, Atromitos karşılaşmasıyla birlikte Avrupa’daki 193. maçına çıkacak. Öte yandan Spor Toto Süper Lig Hasan Doğan Sezonu’nun açılış maçında Eskişehirspor’u konuk eden Fenerbahçemiz Moussa Sow ve Jose Fernandao’nun golleriyle 2-0 galip gelmişti.

Son hazırlık Peristeriou Stadı'nda

Bugün saat 12.00'da Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan kalkan özel uçakla Yunanistan’a hareket eden kafilemiz saat 14.30 sularında maçın oynanacağı Atina kentine vardı. Teknik Direktörümüz Vitor Pereira ve oyuncularımızdan Bruno Alves saat 19.00'da bir basın toplantısı düzenledi. Basın toplantısında Teknik Direktörümüz Vitor Pereira, dengeli ve güçlü olmak zorunda olduklarının altını çizerken, Portekizli oyuncumuz Bruno Alves ise Yunanistan’a kazanmak için geldiklerini söyledi. Daha sonra Takımımız, UEFA Avrupa Ligi Play-Off turu ilk maçında karşılaşacağı Atromitos maçının hazırlıklarını, maçın oynanacağı Peristeriou Stadı'nda yaptığı 1 saatlik antrenmanla tamamladı.

İtalyan hakem Daniele Orsato düdük çalacak

Fenerbahçemiz ile Yunan ekibi Atromitos arasında oynanacak UEFA Avrupa Ligi Play-Off turu ilk maçında İtalyan hakem Daniele Orsato düdük çalacak. Maçın yardımcı hakemliklerini Lorenzo Manganelli, Andrea Padovan yapacak.  Karşılaşmanın 4. hakemi ise Andrea Gervasoni.

20 kişilik kadro belirlendi

Fenerbahçemizin, Yunanistan’ın Atromitos takımı ile deplasmanda oynayacağı UEFA Avrupa Ligi Play-Off turu ilk maçının 20 kişilik kadrosunda şu oyuncularımız yer aldı:

Volkan Demirel, Fabiano Ribeiro, Ertuğrul Taşkıran, Bruno Alves, Michal Kadlec, Abdoulaye Ba, H. Ali Kaldırım, Caner Erkin, Şener Özbayraklı, Raul Meiereles, Josef de Souza, Mehmet Topal, Uygar Mert Zeybek, Diego Ribas, Alper Potuk, Volkan Şen, Luis Nani, Moussa Sow, Jose Fernandao, Robin van Persie.

PAYLAŞ