Volkan Demirel Logo
19AĞUSTOS 2015
Profesyonel Futbol Takımımız Atina’da

Profesyonel Futbol Takımımız Atina’da

UEFA Avrupa Ligi Play-Off Turu ilk maçında, 20 Ağustos Perşembe günü saat 21.00’de, Atina’da Peristeriou Stadyumu’nda, Atromitos takımıyla karşılaşacak olan Fenerbahçemiz, müsabakanın oynanacağı Atina kentine ulaştı.

Bugün saat 13.00'te Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan kalkan özel bir uçakla Atina’ya hareket eden kafilemiz, 1 saat 30 dakikalık yolculuğun ardından maçın oynanacağı kente vardı. Havalimanında taraftarlar tarafından çiçeklerle karşılanan oyuncularımız, konaklayacakları otele geçerek dinlenmeye çekildi.

Teknik Direktörümüz Vitor Pereira, bugün (19 Ağustos 2015 Çarşamba) saat 19.00’da, Peristeriou Stadyumu’nda bir basın toplantısı düzenleyecek ve bu toplantıya bir de futbolcumuz katılacak. Maç öncesi Takımımızın son antrenmanı ise aynı gün Peristeriou Stadyumu’nda saat 19.30’da başlayacak ve ilk 15 dakikası basına açık olacaktır.

Kafilemizde yer alan oyuncularımız ise şöyle:
Volkan Demirel, Fabiano Ribeiro, Ertuğrul Taşkıran, Bruno Alves, Michal Kadlec, Abdoulaye Ba, H. Ali Kaldırım, Caner Erkin, Şener Özbayraklı, Raul Meiereles, Josef de Souza, Mehmet Topal, Uygar Mert Zeybek, Diego Ribas, Alper Potuk, Volkan Şen, Luis Nani, Moussa Sow, Jose Fernandao, Robin van Persie.

PAYLAŞ