Volkan Demirel Logo
23MART 2014
Fenerbahçemiz Gaziantep Deplasmanında

Fenerbahçemiz Gaziantep Deplasmanında

Fenerbahçemiz Spor Toto Süper Lig'in 26. hafta kapanış maçında deplasmanda Gaziantepspor ile karşılaşacak. 24 Mart Pazartesi günü Kamil Ocak Stadı'nda oynanacak karşılaşma saat 20.00'de başlayacak. Maçta Halis Özkahya düdük çalacak.

Ligde geride kalan 25 haftada; 17 galibiyeti, 3 beraberliği ve 4 mağlubiyeti  bulunan Takımımız, bir maç eksiği ile 54 puanla lider. 24. haftada deplasmanda Trabzonspor ile karşılaşan Fenerbahçemizin 1-0 önde götürdüğü maç, tribün olayları nedeniyle tatil edilmişti.

Ev sahibi ekip ise 10 galibiyet, 5 beraberlik ve 10 mağlubiyetle 35 puan toplayarak, 10. basamakta bulunuyor. Sezonun ilk yarısında Kadıköy'de oynanan maçı Takımımız Emmanuel Emenike (2) ve Moussa Sow'un golleriyle 3-1 kazanmıştı.

Maçın hazırlıklarını tamamladıktan sonra Gaziantep'e giden Profesyonel Futbol Takımımızın 20 kişilik kadrosunda ise şu isimler yer aldı:

Volkan Demirel, Mert Günok, Gökhan Gönül, Caner Erkin, Hasan Ali Kaldırım, Bruno Alves, Bekir İrtegün, Egemen Korkmaz, Serdar Kesimal, Mehmet Topuz, Emre Belözoğlu, Raul Meireles, Mehmet Topal, Selçuk Şahin, Alper Potuk, Salih Uçan, Dirk Kuyt, Emmanuel Emenike, Moussa Sow ve Pierre Webo.

PAYLAŞ