Volkan Demirel Logo
12MART 2012
Galatasaray Maçının Hazırlıkları Sürüyor

Galatasaray Maçının Hazırlıkları Sürüyor

Fenerbahçemiz, Spor Toto Süper Lig’in 31. Haftasında Şükrü Saracoğlu Stadı’nda Galatasaray ile yapacağı maçın hazırlıklarına, 1 günlük iznin ardından Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Sportif Direktör ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman yönetiminde saat 18.00’de başlayan ve 1 saat 20 dakika süren antrenman basına açık gerçekleştirildi.

Koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman, dar alanda pas organizasyonlarının ardından 6 minyatür kalede yapılan maçla tamamlandı. Kalecilerimiz; Volkan Demirel, Mert Günok, Serkan Kırıntılı ve Erten Ersu ise çalışmalarını Kaleci Antrenörümüz Murat Öztürk eşliğinde takımdan ayrı yaptıkları çalışmalarla sürdürdü.

Sağ arka üst adelesinde sertleşme olan Joseph Yobo’nun tedavi ve çalışmalarına tesislerimizde devam edilirken, U17 Milli Takımının, Almanya’nın Bremen şehrinde katılacağı UEFA Avrupa Şampiyonası Elit Turu 4. Grup müsabakaları aday kadrosuna çağrılan Recep Niyaz antrenmana katılmadı. Sezer Öztürk’ün  ise tedavisine tesislerimizde devam ediliyor.

Fenerbahçemiz Gaatasaray maçının hazırlıklarını 13 Mart Salı günü Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde yapacağı çift antrenmanla sürdürecek. Saat 10.00’da başlayacak antrenman basına açık, 18.00’de başlayacak çalışma ise basına kapalı gerçekleştirilecek.


PAYLAŞ