Volkan Demirel Logo
14MART 2008

"Gücümüzün Farkındayız"

Şampiyonlar Ligi Çeyrek Finali'nde İngiliz Chelsea takımı ile eşleşen Fenerbahçemizinden bazı oyuncularımız ve İdari Menajerimiz Volkan Ballı, kuranın hemen ardından FB TV'ye şu açıklamalarda bulundu:

Uğur Boral: "Ben kura çekimi boyunca Chelsea'nin çıkacağını düşünüyordum. Diğer İngiliz ekipleri, Chelsea'ye göre bence daha formda. Kim çıkarsa çıksın biz sahaya Fenerbahçe olarak çıkacaktık. İnancımız var ve elimizden gelen her şeyi yapacağız. Aynı rakip gibi bizim de % 50 şansımız var turu geçmek için. Belli bir şablon ve oyun taktiğimiz var. İyi defans yaparsak, başarılı olmamamız için bir neden göremiyorum. Rakibimizin bireysel yeteneklerine dikkat etmemiz gerekiyor, kompakt futbol sergilemeliyiz. Bu turu geçen inşallah biz olacağız."

İlhan Parlak: "Şampiyonlar Ligi atmosferi çok farklı. Dünya yıldızlarının olduğu birçok takım vardı. Biz Chelsea'yi seçtik. Umuyorum; Sevilla ile yaşadığımız sevinci burada da yaşarız. Chelsea iyi bir döneminde değil. Avrupa'da sergilediğimiz futbolu bu maçlarda da sergilersek başarılı olmamamız için bir neden yok."

Volkan Demirel: "Önemli olan rakibin değil, Fenerbahçe'nin ne yapacağıdır. İstediğimizi elde eden bir takım olduk. İngiliz futbol ekolünde ve Chelsea'de de kuvvete dayalı bir futbol oynanıyor. İlk maçı kendi sahamızda oynamamız bizim için bir avantaj olabilir. Bizim de çok kaliteli futbolcularımız var. O günkü şartlarda elimizden geleni yapacağız."

İdari Menajerimiz Volkan Ballı: "Öncelikle bizi başarılarıyla bugüne taşıyan futbolcu kardeşlerime teşekkür etmek istiyorum. Nisan ayına yaklaştık, Fenerbahçe Avrupa arenasında yoluna devam ediyor. Bizler de onlara yardımcı olmaya çalışıyoruz. Bu seviyeye gelmişken bütün rakiplerimizin zorlu olacağını biliyorduk. Çünkü biz de artık zorlayan taraftayız. Takımızın geldiği seviye ve onlara gösterilen destekle başarılı olacaklarına inanıyorum."

PAYLAŞ