Volkan Demirel Logo
30HAZİRAN 2008
Günde 2 Antrenman

Günde 2 Antrenman

Profesyonel Futbol A Takımımız, Samandıra Kamp Merkezi'nde bu sabah yaptığı ve basına kapalı tutulan antrenmanla yeni sezon hazırlıklarını sürdürdü.
Antrenör Önder Özen yönetiminde gerçekleştirilen günün ilk çalışması yaklaşık iki saat sürdü. Antrenmana Milli Takımdan dönen ve tatile çıkan Volkan Demirel, Uğur Boral, Kazım Kazım, Tümer Metin, Mehmet Aurelio, Emre Belözoğlu ve Semih Şentürk'ün yanısıra Almanya'ya  kontrole giden Gökhan Gönül ile Edu,  Lugano ve Roberto Carlos , Acıbadem
Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçen Alex,  Kezman, Maldonado ve yeni transfer Burak Yılmaz  katılmadı. Koşu ve  koordinasyon hareketleriyle  başlayan antrenman ısınma hareketleri ve top kontrolü ile devam etti. Daha sonra  Antrenör Önder Özen, takımı iki gruba ayırarak  dar alanda kısa pas çalışması yaptırdı. Bu arada Gökçek Vederson ve Yasin Çakmak ısınma hareketlerinin ardından fizyoterapist Orhan Şakir eşliğinde takımdan ayrı güçlendirme programı uyguladı. Antrenman sahada ve ormanda yapılan koşu programıyla sona erdi. Takımımız bugün  saat 18.00'de başlayacak olan ve yine basına kapalı olarak gerçekleştirecek antrenmanla çalışmalarını sürdürecek.

AKŞAM ANTRENMANINDAN NOTLAR

Profesyonel Futbol takımımız akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla yeni sezon çalışmalarına devam etti. Saat 18.00'de Samandıra Kamp Tesisleri'nde başlayan antrenman 1 saat 30 dakika sürdü. Teknik Direktör Önder Özen yönetiminde kısa bir saha toplantısı ile antrenmana başlayan oyuncularımız orta sahada dönerek yaptıkları ısınma ve koordinasyon çalışmasının ardından antrenman sonuna kadar top çalma çalıştı. 3 takım halinde dar alanda top çalma çalışan oyuncularımızın zaman zaman yoruldukları görüldü. Önder Özen'in sahayı biraz daha daraltmasından sonra kırmızı, mavi ve sarı takımlar görülmeye değer bir antrenman yaptı. Çalışma tamamlandıktan sonra sabah sağlık kontrolünden geçen Kejman, Alex ve Burak Yıldırım sahada kalarak 35 dakika süreyle kademeli koşu yaptı. 3 oyuncumuzun her turu 460 metre olan 13 tur attıkları açıklandı. Takımımız yarın çift antrenmanla  yeni sezon çalışmalarını sürdürecek.

BASIN FOTOĞRAFI

PAYLAŞ

ETİKETLER
GÜNDE, 2, ANTRENMAN