Volkan Demirel Logo
06ŞUBAT 2013
Hazırlıklar Devam Ediyor

Hazırlıklar Devam Ediyor

Fenerbahçemiz, Spor Toto Süper Lig’in 21. haftasında, 10 Şubat Pazar günü, deplasmanda Mersin İdmanyurdu ile oynayacağı maçın hazırlıklarına, Can Bartu Tesisleri’nde bugün öğle saatlerinde yaptığı ve basın mensuplarına kapalı gerçekleştirilen antrenmanla devam etti.

Sportif Direktör ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman yönetimindeki antrenman saat 12.00’de başladı ve 1 saat 25 dakika sürdü. Oyuncularımız koşu ve ısınma çalışmalarıyla başladıkları antrenmanı, koordinasyon, pas organisazyonları ve şut çalışmalarıyla sürdürdü. Çalışma, dar alanda gerçekleştirilen çift kale maçla tamamladı. Bu arada çift kale maçı kazanan mavi takımın oyuncuları, objektiflerimize sevinç pozu verdiler.

Milli Takımımızın Çek Cumhuriyeti ile yapacağı özel maçın aday kadrosunda bulunan oyuncularımız Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Bekir İrtegün, Hasan Ali Kaldırım, Caner Erkin, Emre Belözoğlu ve Mehmet Topal, Ümit Milli Takımımızın kadrosunda bulunan Salih Uçan, U19 Milli Takımımızın kadrosunda bulunan Recep Niyaz, ülkelerinin milli takımlarında bulunan Dirk Kuyt, Raul Meireles, Reto Ziegler, Moussa Sow, Miroslav Stoch ve Nijerya Milli Takımı ile birlikte Afrika Uluslar Kupası’nda mücadele eden Joseph Yobo ile izinli olan Sezer Öztürk antrenmanda yer almadı. Dişine kanal tedavisi yapılan Egemen Korkmaz ve Selçuk Şahin ise takımdan ayrı özel bir program dahilinde yaptıkları çalışmalarla antrenmanı tamamladılar.

MİY maçı hazırlıkları, 7 Şubat Perşembe günü yapılacak antrenmanla devam edecek. Saat 19.00’da başlayacak bu antrenman basın mensuplarına kapalı gerçekleştirilecek.

 

BASIN FOTOĞRAFI

BASIN FOTOĞRAFI

BASIN FOTOĞRAFI

BASIN FOTOĞRAFI

BASIN FOTOĞRAFI

BASIN FOTOĞRAFI

BASIN FOTOĞRAFI


PAYLAŞ

ETİKETLER
HAZIRLIKLAR, DEVAM, EDİYOR